To je to što me zanima!

Iskren osmijeh 'peca’ nove prijatelje i liječi samoću

Preseljenje, previše posla pa čak i ljubavna veza mogu otuđiti, a sve što treba za početak divnog prijateljstva je iskren osmijeh i otvorenost
Vidi originalni članak

Njegovanje prijateljstva brani od depresije, pomaže u održavanju dobre forme, pa čak i poboljšava odnose s partnerom jer dobra trač-partija oslobađa od stresa i skreće pozornost na male stvari zbog kojih vrijedi uživati u životu. No preseljenje, prevelika usredotočenost na posao ili partnera može usamiti ljude i otuđiti ih od prijatelja. Budući da je većina društvena, nove poznanike nije teško pronaći na radionicama, tečaju stranog jezika ili izrade goblena, organiziranom planinarenju ili u šetnji sa psom. Pri upoznavanju presudan je stav jer mrgude svi obilaze u širokom luku

Volontiranje je odličan način pomaganja onima kojima je to najpotrebnije, no osim dobre karme u idućem životu, moguća su poznanstva s velikodušnim i aktivnim ljudima koji možda također traže društvo.

Pas je mamac za upoznavanje s drugim vlasnicima. Počnite razgovor o prožvakanim cipelama, hoće li skočiti cijena hrane zbog recesije ili potaknite psa da obavi posao umjesto vas i poigra se s drugima.

Poznanici s kojima ste se sreli tek nekoliko puta mogu imati zanimljive prijatelje koje je lako “ukrasti”. Dovoljno je “kliknuti” s nekim i nastaviti se družiti. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare