To je to što me zanima!

Isprobajte drugačije recepte za lazanje i uživajte u okusima

U našim krajevima najpopularnije su lazanje s umakom Bolognese, ali i povrtne inačice sa špinatom, blitvom i sirom ricotta te patlidžanima. U svim lazanjama nezaobilazan je sočni umak bešamel
Vidi originalni članak

Smatra se da su lazanje kakve danas poznajemo prvi pripremali Talijani u pokrajini Emiliji u Italiji. Danas su svjetsko jelo. U okolici Firenze prelijevaju ih umakom bešamel ili Bolognese.

DAN VINA I SIRA Zgrabite sir i čašu vina i neka zabava počne

U Liguriji ih nadijevaju pestom i stoga imaju karakterističan aromatičan okus. U Kalabriji ih u doba karnevala rade sa sirom ricotta.

U našim krajevima najpopularnije su lazanje s umakom Bolognese, ali i povrtne inačice sa špinatom, blitvom i sirom ricotta te patlidžanima. U svim lazanjama nezaobilazan je sočni umak bešamel.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare