To je to što me zanima!

Isprobajte svjetski trend: Nokti s glamuroznim bisernim sjajem

Ova je manikura idealna jer postiže glamur na neutralan način i odgovara uz svaki outfit. Osim toga, idealna je ako ste se vratili s mora jer će istaknuti brončani ten
Vidi originalni članak

Glazirani nokti ili glazed-donut manikura sve je traženija. Sve je počelo kad ju je Hailey Bieber nosila na Met Gali. Mnoge dame odmah su pohitale i napravile sjajne nokte bisernog sjaja.

Riječ je o vrlo neutralnoj, ali profinjenoj manikuri. Nijanse su vrlo nježne - od bijele do ružičaste sa sedefastim sjajem. Ova je manikura idealna jer postiže glamur na neutralan način i odgovara uz svaki outfit. Osim toga, idealna je ako ste se vratili s mora jer će istaknuti brončani ten.

PRISTAJE SVIMA Baloner u tonovima pijeska hit je koji će trajati sezonama

Jednostavno je - kupite sjajni lak u mliječnoj ili svijetloružičastoj boji, bitno je da nalikuje na bisere. Najbolje će izgledati na dugačkim noktima.

VAŽNO DA JE KOMOTNA Dugačka pletena vesta idealna je za uvod u sljedeću sezonu

No i ljubiteljice kratkih varijanti uspjele su ih nositi tako da izgledaju dobro, pa ovu manikuru mogu isprobati baš svi. Na prste dodajte više prstenja kako biste naglasili svoju manikuru i ponosno je pokazivali. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare