To je to što me zanima!

Istaknite oči uz samo pet beauty proizvoda koje imate u torbici

Suptilne i definirane linije oko očiju uključuje naglašavanje obrva. Prvo ih dobro raščešljajte pa dodajte malo pudera u prahu. Na kraju, tankom olovkom prolazite kroz obrve
Vidi originalni članak

Rutina njege kože nije jedini režim ljepote koji se može pojednostaviti. Vaše oči mogu izgledati kao da su profesionalno našminkane uz samo nekoliko poteza vašim omiljenim tušem ili sjenilom. Ashley Victoria, vizažistica iz New Yorka, tvrdi da vam je za lijepo istaknute oči dovoljno tek nekoliko osnovnih proizvoda, piše Well+Good. 

POGLEDAJTE VIDEO- - 3D naočale za operaciju očiju:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

1. Tuš za oči

- Tekući tuš za oči najbolji je izbor za definiranje linije iznad gornjeg kapka. Nanesite ga uz rub u tankom sloju - savjetuje Ashley. 

2. Olovka za obrve

- Suptilne i definirane linije oko očiju uključuju naglašavanje obrva. Prvo ih dobro raščešljajte pa dodajte malo pudera u prahu. Na kraju, tankom olovkom prolazite kroz obrve, kao da crtate svaku tanku dlačicu. Pritom je važno ne pretjerati - savjetuje. 

3. Uvijač za trepavice

- Najbolje što možete učiniti je da nakon nanošenja maskare uvijete trepavice. Oči će izgledati veće, a vaše trepavice će biti lepršave i definirane - kaže Ashley.

4. Efektna maskara

- Ako niste ljubitelj sjenila, a želite istaknuti oči bojama, isprobajte maskaru u boji - savjetuje Ashley te dodaje da pritom pazite na boje. Najbolji odabir bila bi tamno plava. Dovoljno je efektna, ali i jednako suptilna da ne privlači svu pozornost. 

KAD SE LICE RASTAPA Ključ make-up uspjeha na suncu su mat i vodootporne formule

5. Sjenilo

- Bilo da volite zemljane tonove ili raskošne boje, malo sjenila može podići cjelokupan izgled i razbiti monotoniju - tvrdi Ashley.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare