To je to što me zanima!

Ivana iz Pule: 'Recept za ovaj kruh star je preko 500 godina, a okus mu je božanstven'

Ovakav kruh ima malu dozu kiselosti, ali to većini ljudi odgovara. To je najstariji način izrade kruha, a kiselo tijesto je baza koja služi kao zamjena za kvasac
Vidi originalni članak

Recept koji je star više od 500 godina objeručke su prihvatili supružnici Ivana Keri i Neven Đomlija, koji su u Puli otvorili malu obiteljsku pekarnicu Kolijevka kruha. Ondje kruh rade od organskog brašna pažljivo biranog od provjerenih mlinara koji melju žitaricu na 40 Celzijevih stupnjeva.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare