To je to što me zanima!

Iz Božića ravno u Uskrs: Police već napunili zečevima i pilićima

Uskrsna jaja, šareni zečevi i pilići zatrpali su police, a kupovanje dekoracija u prvoj polovici siječnja malo kome pada na pamet. Unatoč tome, sitnice za nadolazeće blagdane su sve ranije dostupne
Vidi originalni članak

Iako smo božićnu jelu raskitili prije nekoliko dana, trgovci ne gube ni trenutak pa su police već pune uskrsnih dekoracija. Iako je ove godine Uskrs nešto ranije, 31. ožujka, kupovanje dekoracija u prvoj polovici siječnja malo kome pada na pamet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Unatoč tome, sve češće se bogata ponuda sitnica za nadolazeće blagdane može pronaći puno ranije nego što potrošači to smatraju potrebnim.

U jednoj trgovini, čije su poslovnice rasprostranjene po cijeloj Hrvatskoj, cijeli red popunile su nepregledne uskrsne figurice poput zečeva, pilića i jaja raznih veličina.

Za ukrašavanje doma možete kupiti i vjenčiće za vrata, naljepnice, košarice, kao i mnoštvo "uradi sam" projekata koji će zabavljati vaše najmlađe krajem ožujka.

ZA DOM KAO IZ ČASOPISA Kako luksuzno i lijepo urediti stan za malo novca? Donosimo najbolje savjete baš za to

Od bojanki u obliku uskrsnog jaja do prigodnih salveta i kuhinjskih podložaka, nema što nema. Sitnicama se kreću cijene od 1 do 3 eura, dok su malo veće dekoracije ili kuhinjska pomagala i desetke eura. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • makasun 09.01.2024.

    Koji konzumerizam!!!! Da je Isus živ, porazbijao bi im police po robnim kućama, kao svojevremeno trgovcima u hramu.

  • Would 08.01.2024.

    Treba i borove vec po malo metat na police i ispred trgovine

  • 69bobo 08.01.2024.

    Ignorirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare