To je to što me zanima!

Izbliza i usporeno: Pogledajte kako laser spaljuje dlake tijela

Laserska depilacija sve je popularnija zbog dugotrajnosti rezultata, no ovo će vam otkriti kako laser zapravo pali dlaku, nastane dim i ona nestaje u videu
Vidi originalni članak

Brijanje, čupanje voskom ili aparatom svakako su najčešće vrste depilacije, no zbog kratkotrajnosti njihovih rezultata polako padaju u drugi plan, a popularnije postaju depilacija svjetlošću ili IPL te lasersko uklanjanje, koje pak pruža najdugvječnije rezultate.

Dermatolozi upozoravaju kako se ono ne smije obavljati na oštećenoj koži te koži sklonoj nastanku alergija. U istraživanje te metode upustio se liječnik Derek Muller, zamorac u videu koji izbliza te u slow motionu prikazuje cijeli proces.
Pogledajte video:

Koristeći infracrveni laser na dlakama, one nestaju u dimu paljenjem, a ako su dlake dulje onda pecka. Kod obrijanih dlaka, laser samo cilja folikul koji prepoznaje po melaninu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Judita👥 05.04.2016.

    ma ,skupo je to

  • miky* m 04.04.2016.

    Žene na sebi u svrhu ljepote koriste lasere,UZV i da ne nabrajam,ide se na skidanje dioptrije da se izbjegnu naočale ,ali nije to sve tako ružičasto,razmislite zašto oftamolozi ipak nose naoćale,zašto je onkološkim bolesnicima zabranjena fizikalna koja uključuje struje,magnete,ultrazvuke? Razmislite.O nepotrebnim estetskim operacijama i posljedicama koje ostavlja svako anesteziranje također nitko ne razmišlja.

  • Guslačkojigusli 03.04.2016.

    Oj nece laser na moje dlake makar ih cupao pomocu zvake.Opasan je laser i tijelo zraci pa se i um od njega pomraci.Tito nije imao brkove pa mozda je iz nesvrstanih naser poklonio njemu jedan laser.Dlake moje budite u miru ja laser ne koristim ni u nemiru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare