To je to što me zanima!

Izgubila 80 kg pa se zaručila za trenera: Mišićav je, baš moj tip

On je taman i mišićav, moj tip po svemu, priča Adele, koje se svom sadašnjem zaručniku brzo javila i pitala ga hoće li ju trenirati, a brzo je počela gubiti kilograme, 70 u prvih pet mjeseci
Vidi originalni članak

Medicinska sestra iz Velike Britanije, Adele Farrell (24), je svoju kilažu počela smanjivati kad je, kako sama kaže, postala sebi teška, a kilograme viška je sakupila uglavnom zbog previše čipsa i čokolade. No Adele je, kako piše Daily Mail, odlučila svoje tijelo dovesti u red, i to uz pomoć mišićavog profesionalnog trenera Robbieja MacGillivrayja (31).

Nakon što se 'stesala' Robbie ju je počeo sve više primjećivati pa će njih dvoje u travnju jedan drugome izreći sudbonosno 'da'. Adele, koja je sada manja za četiri konfekcijska broja, je Robbieja 'uvjerila' da joj pomogne skinuti kilograme, ali i da ju prestane doživljavati isključivo kao 'debelu prijateljicu'. 


- Otišla sam u teretanu da smršavim, a na kraju sam se zaljubila u muškarca iz snova - kaže ona, a on priča kako je, kad su se tek upoznali, bila pravi 'početnik koja ne kuži ni koliko koji uteg teži'. 

- Htio sam samo da shvati vježbanje ozbiljno. Sad izgleda nevjerojatno - kaže Robbie. 

Adele priznaje kako je uvijek imala grozne prehrambene navike

- Bila sam na fakultetu gdje se svi manje više loše hrane, a vikendom bi išla kući, no na kraju sam vikendima jela čak nezdravije nego preko tjedna - kaže i dodajte da je jela ogromne količine nezdravih obroka sa preslatkom hranom čak triput dnevno

- Osjećala sam se grozno, mogla sam osjetiti da sam i sebi preteška. Svi su mi prijatelji mršavi i htjela sam se jednom ne osjećati kao debela prijateljica - priča Adele koja je s vježbanjem počela 2016., ali u prvih šest mjeseci, kaže, nije izgubila dovoljno kilograma. No uz pomoć Robbieja i njegove matične teretane 'Motherwell's Pure Gym' je sve krenulo nabolje. 

RIJEŠILA IH SE ZA TRI MJESECA Nikakvi lijekovi - 'Zdrav režim prehrane izliječio je moje akne'

- On je taman i mišićav, moj tip po svemu - priča Adele, koja se svom sadašnjem zaručniku odlučila javila porukom s molbom da ju trenira, a brzo je počela gubiti kilograme, čak 70 kg u prvih pet mjeseci. Kaže da je nakon samo tjedan dana vježbanja uz pravilnu ishranu izgubila deset posto od ukupnog udjela masti u tijelu.

Ubrzo je počela trčati uz Robbieja i pratiti ga kući jer on ne vozi, a vikend kasnije su izašli na prvi spoj. Provodili su sve više vremena u teretani zajedno, a onda su započeli vezu

- Oboje smo već bili u dugim vezama, on devet, a ja sedam godina. Sad smo nerazdvojni - kaže Adele koja je iz temelja promijenila životne navike. Kako je sredila tijelo će pokazati i na bodybuilding natjecanju u Staffordu 31. ožujka. 

Adeleina prehrana prije dijete:

Doručak: Tost i čaj ili kava
Ručak: Pečeni krumpir sa mnogo maslaca
Večera: Tijesto i krumpir ili lazanje
Grickalice: Čips i čokolada

Adeleina prehrana od dijete:

Jelo 1: Četiri razmućena jaja s paprikom, gljivama i špinatom
Jelo 2: Pileća prsa sa bademima i brokulom
Jelo 3: Piletina s kuhanim krumpirom
Jelo 4: Brokula i slatki krumpir
Jelo 5: Četiri rižina kolačića, maslac od kikirikija
Jelo 6: Piletina s brokulom i bademima

POZNATO IME NOVE KRALJEVSKE BEBE? Evo tko je inspirirao Meghan i Harryja

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Sparkie_1 23.02.2019.

    Otišle i "boobies". U redu je vježbati no nikad mi nije bilo lijepo vidjeti premišićavu curu.

  • black_cat 22.02.2019.

    ljepša kao bucka

  • A j k u l a 22.02.2019.

    Nisam siguran jel mi cura bila ružnija onako debela ili sad ovako mišićava. Grozna u svakom slučaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare