To je to što me zanima!

Izgubila je 127 kg: Neznanci joj daju novac za uklanjanje kože

'Cijeli život sam provela osjećajući se kao nitko i ništa, jer su mi to stalno govorili. Iako sam sada ponosna na ono što sam postigla, moja koža me podsjeća na to što sam proživljavala.'
Vidi originalni članak

Candice Williams (31) iz SAD-a bila je već toliko pretila da nije mogla zavezati sigurnosni pojas u automobilu niti stati u sjedalo zrakoplova - imala je 203 kilograma. Uspjela je smršavjeti nevjerojatnih 127 kilograma upornim vježbanjem i zdravom prehranom, ali suočila se s problemom viška kože koja je ostala visjeti svugdje po tijelu nakon što se salo otopilo.

Ostalo joj je oko 6,5 kilograma suvišne kože, a cijena kompletnog kirurškog zahvata je oko 30.000 dolara (oko 200.000 kn). 
Ona je već bila na dvije operacije i dio kože je uklonjen. Ostala joj je još samo jedna koja stoji oko 14.000 dolara, ali za nju nema novca, jer je sve potrošila na prve dvije.

- Cijeli život sam provela osjećajući se kao nitko i ništa, jer su mi to stalno govorili. Iako sam sada ponosna na ono što sam postigla, moja koža me podsjeća na to što sam proživljavala. Da imam novca odmah sutra bi otišla na tu operaciju. To bi mi značilo jao puno - rekla je Candice i dodala kako je bila debela od 10. godine života, hrana joj je služila kako bijeg od problema i utjeha.

Ova uporna djevojka odlučila je zamoliti ljude koje ne poznaje da joj pomognu. Pisala je raznim emisijama na televiziji, ali uspjeha nije bilo.

Odlučila je napraviti svoj profil na www.gofundme.com/unendingbattle i tamo potražiti pomoć neznanaca - i uspjela je. Do sad joj je 39 ljudi doniralo novac, a radi se o iznosima između 5 i 50 dolara. Candice je zahvalna svima i nada se kako će iduće godine ostvariti svoj san i napokon se osjećati dobro u svojoj koži, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 70

  • _Varešak_ 08.10.2016.

    Mogla bi tu kožu ponuditi tvornici obuće.

  • 24SaTa_1 08.10.2016.

    Zivila sam u Svicarskoj ... tamo je normalno da ti drzava to plati jer to ide na psihu pacijenta i zbog toga ti drzava placa takve operacije da slucajno covijek nebi otisao na psihu zbog nezadovoljstva.

  • Preteznovedro 08.10.2016.

    I sad pažljivo dalje. Bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare