To je to što me zanima!

Izvukli smo sretne dobitnike: Novi Opel ide u Gornju Stubicu

Osim automobila, dijelili smo Lidl poklon kartice. Provjerite jeste li među dobitnicima. Uskoro krećemo s novim nagradnim igrama u kojima možete osvojiti odlične nagrade
Vidi originalni članak

Od 16. do 29. prosinca 2022. godine čitatelji tiskanog izdanja 24sata mogli su sakupljati kupone i osvojiti ili Opel Crossland ili Lidl poklon karticu. Na našu je adresu pristiglo mnogo kuverti, a u petak, 20. siječnja, izvukli smo imena sretnih dobitnika. Najsretniji među njima osvojio je Opel Crossland, a to je pošlo za rukom Milanu Mileku iz Gornje Stubice.

Osvojio je fenomenalan Opel Crossland, oštrih linija i kompaktan izvana, vrlo prostran i svestran iznutra uz cool izgled SUV-a.

Osim toga, čitatelji su se mogli igrati za Lidl poklon karticu jedinične vrijednosti 66,36 eura, odnosno 500 kuna. Dijelili smo čak deset kartica, a sretni dobitnici su Zlatko Barić iz Jastrebarskog, Evica Orlović iz Dvora, Ivan Gržinčić iz Klane, Dušan Ćupić iz Zagreba, Sunčika Kmošek iz Solina, Jasminka Čabrijan iz Klane, Zdenka Rožić iz Zagreba, Branka Mesarić iz Belice, Branka Golubić iz Strmca Podravskog i Sanja Zvonar iz Koprivnice. Čestitamo svim sretnim dobitnicima. Čitajte nas i dalje - trenutno se možete igrati za super nagradu u Lidlu, a uskoro vas očekuje još novih nagradnih igara. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare