To je to što me zanima!

Jabučni ocat jača korijen kose, smanjuje opadanje, radi piling

Za otopinu će vam trebati: bočica s raspršivačem, jabučni ocat (100 posto prirodan), voda, eterično ulje lavande i aloe vera gel. Prvo našamponirajte i njegujte kosu da bude spremna za upijanje blagodati jabučnog octa
Vidi originalni članak

Ako želite svojoj kosi omogućiti dubinsko čišćenje i smanjiti blijeđenje obojene kose, napravite otopinu s jabučnim octom koja će vam omogućiti brojne blagodati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, jabučni ocat uz to i jača kosu te smanjuje njen gubitak, kontrolira bakterije i gljivice koje uzrokuju probleme s vlasištem, odčepljuje folikulu dlake te radi piling vlasišta.

Za otopinu će vam trebati: bočica s raspršivačem, jabučni ocat (100 posto prirodan), voda, eterično ulje lavande i aloe vera gel. Prvo našamponirajte i njegujte kosu da bude spremna za upijanje blagodati jabučnog octa.

SLIJEDITE IH DOSLOVNO Želite bujnu i zdravu kosu? Ovo su najbolji savjeti i namirnice

Uzmite bocu s raspršivačem i dodajte 3-5 žlica jabučnog octa. Zatim dodajte 2-3 kapi eteričnog ulja lavande i 1 žlicu gela aloe vere. Napunite ostatak boce vodom i dobro protresite.

REDOVITO JE ČISTITE Evo kako očistiti četku za kosu

Raspršite cijelu dužinu kose sredstvom, a posebnu pozornost obratite na vlasište i vrhove. Ostavite to na kosi 2-5 minuta, temeljito isperite i ponovite jednom tjedno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare