To je to što me zanima!

Jean Paul Gaultier: Frizure iz 40-ih, afrički nakit i tattoo print

Elegantno i buntovničko proljeće najavljuje Jean Paul Gaultier kombinacijom frizura 40-ih i tattoo uzoraka, a reviji su intimu donijeli elementi backstagea na samoj pisti
Vidi originalni članak

Glazba je počela, a djevojke s brojevima su se pojavile. Svaka manekenka na Jean Paul Gaultierovoj reviji nosila je broj, kao na aukciji. Za svaku o njoj rekli su ponešto, kakve je osobnosti i koje hobije ima. Poprilično neobično za reviju, složili bi se mnogi, no to je ipak Gaultier, a od njega se i očekuje neočekivano. 

- Cijela revija je oda njegovoj karijeri i klasicima njegove mode - izjavila je urednica modna Voguea Lucinda Chambers. No većina modela imala je nekoliko zajedničkih karakteristika, tattoo uzorke na najlonkama, haljinama i hlačama. Korzeti, istaknut struk i nomadski nakit dominirali su revijom, a kosa iz 40-ih i golemi afrički nakit nešto je što se neće tako lako zaboraviti. Cijela revija djelovala je poprilično intimno, jer je backstage prenesen na reviju, no Gaultier je bio drugačiji od ostalih u Parizu, a to je zasigurno još jednom i htio biti. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bipa 03.10.2011.

    super kolekcija .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare