To je to što me zanima!

Jedite više ribe i učinite puno za svoje zdravlje

Raznolika prehrana temelj je za očuvanje zdravlja i vitalnosti organizma. Riba je neizostavan dio uravnotežene prehrane s brojnim koristima za zdravlje.
Vidi originalni članak

Konzum ribarnica – svježe iz mreže

Raznolika prehrana temelj je za očuvanje zdravlja i vitalnosti organizma. Riba je neizostavan dio uravnotežene prehrane s brojnim koristima za zdravlje. Poznato je naime, kako već u trudnoći prehrana bogata ribom pomaže razvoju djeteta s obzirom da je bogata omega 3 masnih kiselinama koje su važne za neurološki razvoj u trudnoći i ranom djetinjstvu. Omega-3 masne kiseline također imaju pozitivan učinak na srce i krvožilni sustav pa možemo reći da riba čuva naše srce i hrani naš mozak. Ona istovremeno našem organizmu daje i brojne druge vitamine i minerale važne za zdravlje i razvoj. Preporuka je da se riba svakako na vašem jelovniku nađe barem dva puta tjedno. Sada je pravo vrijeme da donesete ovu zdravu odluku i u svoje omiljene recepte dodate malo više onih ribljih, jer riba je riznica zdravlja. To vam savjetuje i naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević, koji je zaštitno lice Konzumove kampanje „Svježe iz mreže“.

Morska ili riječna ? Nije važno, važno je da je svježe iz mreže

Ribu je uvijek najbolje kupiti svježu jer će tako zadržati sve svoje nutritivne vrijednosti i okus. Zavirite u proširenu ponudu novih Konzum ribarnica u kojoj vas dnevno očekuje do 50 vrsta svježe ribe. Garancija svježine i kvalitete suradnja je Konzuma s brojim domaćim dobavljačima iz cijele Hrvatske, kao i kratko vrijeme dostave od mjesta ulova do krajnjeg prodajnog mjesta Super Konzum prodavaonica. Kako bi vam ponudio samo najbolje,  Konzum je značajna sredstva uložio u novu opremu za izlaganje i čuvanje ribe na svojim odjelima ribarnica, uz poštivanje najviših standarda.

Priprema ribe

Ne volite čistiti ribu? Neka vam to ne bude izgovor i argument da na vašem obiteljskom stolu ne bude više ribljih jela. Konzum ribarnice nude vam već očišćene i filetirane vrste ribe. Stoga je na vama samo odabrati ribu i recept te odmah krenuti s pripremom na željeni način. Ribu možete pripremiti na mnogo načina; lešo ili kuhanjem na pari, prženjem, pečenjem u pećnici ili na brudet. Zaista je nevažno koji ćete način odabrati, važno je da ćete uz malo truda dobiti zaista vrijedan, kvalitetan i zdrav obrok. Neka Konzum ribarnica bude vaš jedini izbor kada tražite svježu i kvalitetnu ribu, jer vam nudi samo svježe iz mreže.

Idi na 24sata