To je to što me zanima!

Jedna, ali vrijedna: Prugasta je navy košulja simbol 'klasike'

Navy košulje u tonovima plave i crvene, uz podršku vječito dobre bijele, dio je klasičnog ljetnog outfita te je jedan od onih komada koje nosimo bez obzira na trendove i doba godine
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Outfit dana: Bijela lepršava haljina voli visoke čizme

Trendovi koji ističu poveći volumen naših osnovnih krojeva dočekan je s veseljem mnogih pripadnica udobnog odijevanja, a jedan od komada koji zadovoljava upravo taj stil, kao i onaj elegantan je - navy košulja. Bila ona dugačka poput tunike ili kratka za u traperice, prugasta košulja u crvenim i plavim tonovima miljenica je u svakoj garderobi koja mora biti urbana, poslovna, ali i casual.

Dolazi uglavnom u pamučnim i raznim tankim traper varijantama te je lako nositi je otvorenu, zakopčanu do grla ili umjesto lagane jakne. Naravno, tu je i njezino slavno vezanje, oko struka ili pak nabačena preko ramena. Za poseban detalj, tu je remen u nekoj kontrastnoj nijansi ili u skladu s bojama košulje.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za čištu odjeću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dizajnerske kreacije imaju niz prijedloga koji se tiču ovratnika, ponekad je poseban, inspiriran šal kragnama i outfitu daje posebno elegantnu notu.

NIJE IMAO DJECE Lagerfeld je bogatstvo ostavio manekenima, vozaču i mački

Navy bluza ili košulja idealno paše uz bež i nijanse bijele kave, a sve skupa klasična je priča za one koje žele minimalističku garderobu u kojoj sve ide sa svime. Prugasti mornarski motiv i prirodni tonovi dobra su baza za stilsku formulu za svaku dob i dio godine.

Dio navy priče je i crvena, no može djelovati pastelno, ovisno o materijalu i zasićenju boje. Jednako je elegantna, no više upadljiva, upravo radi rumene nijanse.

MODNA LEGENDA Vivienne Westwood pokazala je svoj dom: Naizgled vrlo običan interijer krasi kreativni kaos

Kako bi razbili monotoniju, brendovi predlažu končani vez kao detalj, koji najčešće dolazi s motivom šarenog cvijeća.

STILSKA IGRA Veseli uzorak: 10 točkastih stvari, od haljine do torbice

U fluidnoj, elegantnoj verziji divno izgledaju i sve pruge skupa, kad se crvena i plava izmjenjuju s bijelom. Ovaj klasičan komad razigrat će svaki strogi stylingza ured, kao što je kompaktno odijelo, a dobro će izgledati i u kombinaciji s traper minicom i tenisicama.

Ponekad košulja ima avangardnu notu te se ponosi s dvije kragne, a kombinacija boja ovom bazičnom komadu daje zanimljivu dinamiku.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Outfit dana: Bijela lepršava haljina voli visoke čizme

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare