To je to što me zanima!

Jednodnevni odmor najjeftiniji u Bugarskoj, najskuplji u Oslu

Na vrhu ljestvice jeftinih destinacija su čak tri europske destinacije, Budimpešta, Sofija i Varšava, a za noćenje u Londonu ili Parizu treba izdvojiti najmanje 3000 kn
Vidi originalni članak

Cijena noćenja u hotelu s četiri zvjezdice, s ručkom, koktelom i vožnjom taksijem u Bugarskoj iznosi 913 kuna, dok je isti aranžman u Norveškoj tri puta skuplji i košta 3346 kuna, pokazala je studija američkog portala TripAdvisor. 

Prvo mjesto najjeftinijih jednodnevnih destinacija pripalo je tako bugarskoj Sofiji, drugo Vijetnamu, a treće Varšavi, dok su Budimpešta i egipatski Sharm el Sheikh na sredini ljestvice, piše Daily Mail. Ondje cijene ne prelaze 1115 kuna. Tako vožnja taksijem na relaciji dugoj 6,5 kilometara u Kuala Lumpuru košta svega 12 kuna, a u Londonu 239 kuna. 

Na donjem dijelu ljestvice su New York, Paris, London, Zürich i Stockholm, dok je uvjerljivo najskuplje mjesto, norveški Oslo. Cijene se kreću od 2969 do 3346 kuna.  

- Azija je najjeftinije, a Europa najskuplje mjesto za kratak odmor. No čak se i na Starom kontinentu može pronaći povoljan aranžman, osobito u Budimpešti, Sofiji i Varšavi - istaknuo je glasnogovornik TripAdvisora Angus Struthers. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dzudzan 18.06.2013.

    O moja Monika, neistina. Jel proguglaš malo prije nego ovo napišeš :)?

  • emma123 17.06.2013.

    tko nije bio.....Varšava je za 5 +

  • podravlje1 16.06.2013.

    najjeftinije mi je ostati doma. Takav nam je standard

Komentiraj...
Vidi sve komentare