To je to što me zanima!

Jennifer Aniston za održavanje linije odabire vježbe s otporom

Glumica je odana Pvolve metodi vježbanja, a riječ je o fitness programu u kojem se koriste trake i bučice. Glumice Molly Sims i Kate Bosworth također su obožavateljice ove metode
Vidi originalni članak

Jesu li vam poznati oni dani kada vam se ne da vježbati. E baš tada se trebate natjerati, napisala je nedavno glumica Jennifer Aniston u opisu videa na svom Instagram profilu gdje je otkrila svoju rutinu vježbanja. Unatoč tome što joj je 55 godina, njezina pojava na crvenim tepisima uvijek izaziva divljenje i komentare kako izgleda sjajno. Glumica je odana Pvolve metodi vježbanja, a riječ je o funkcionalnom fitness programu u kojem se koristi oprema za otpor poput raznih traka i bučica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Glumice Molly Sims i Kate Bosworth također su obožavateljice Pvolvea. Kombiniraju se vježbe snage i kardio, a Jennifer na videu izvodi vježbu mountain climbers. Izvodi se u poziciji visokog planka, ramena poviše dlanova, s izmjenom koljena prema prsima.

Riječ je o bodyweight vježbi koja aktivira nekoliko mišićnih skupina, a posebno abdomena.

VITAMINSKA BOMBA Salma Hayek u svoj sok stavlja kurkumu - isprobajte recept

Ova vježba podiže puls pa pomaže da istrenirate i kardio izdržljivost. Za njih vam ne treba oprema, možete ih raditi kod kuće, u teretani, u prirodi, bilo gdje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 04.03.2024.

    izgleda super zgodna je  

Komentiraj...
Vidi sve komentare