To je to što me zanima!

Jesu li preokrutni? Roditelji se oblače u Grincha i plaše djecu

Novi TikTok trend je zaludio roditelje malene djece diljem svijeta, u kojem se oni maskiraju u Grincha koji zatim dolazi među djecu, plaši ih i krade im poklone ispod bora
Vidi originalni članak

Roditelji su počeli objavljivati svoju vrišteću i preplašenu djecu u videima gdje ih oni sami plaše likom Grincha. Naime, novi TikTok trend zaludio je roditelje malene djece, koji se boje zelenog kradljivca poklona.

- Nikad neću razumjet roditelje koji uživaju u strahu svoje djece - velik broj pratitelja ne slaže s s ovim trendom, dok neke dječje reakcije zabavljaju.

POGLEDAJTE VIDEO: Grinchevi vandalizirali božićno drvce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki videi koje su podijelili roditelji ubrzo su postali viralni, pa tako jedan od njih ima čak 14.3 milijuna pregleda.

Na jednom od videa se vide dječica koja na kauču gledaju film, a Grinch im prilazi iza leđa. Iako su se ovi malo stariji smijali, mlađima ipak nije bilo zabavno.

@sknake #youreameanonemrgrinch #badparents #parentsoftheyear #christmasparty #naughtylistforlife #grinchygrinch ♬ You're A Mean One, Mr. Grinch - Thurl Ravenscroft

Dok je nekima Grinch ušao u kuću i zaukao se pod bor, drugi su njegova nedjela gledali kropz prozor, kako im Grinch uništava božićne poklone skačući po njima.

@taylor0213 #greenscreenvideo ♬ You're a Mean One, Mr. Grinch - Tyler, The Creator

Jedan od Grincheva čak je i pokušao 'ukrasti' dječaka, dok su ga ostala djeca pokušavala spasiti.

@maycineeley The Grinch tried to steal Hud & our presents!😂 #fy #grinch #FelizNavidad #christmas #foryou ♬ Pennies from Heaven - Louis Prima

Mama djece s videa je u opisu objasnila kako je Grinch pokušao ukrasti i njezinog sina s poklonima, pa dodala emotikon koji plače od smijeha. 

VELIKA AKCIJA FOTO Rastavljaju Advent na trgu Bana Jelačića. Nije Grinch. Tu će se gledati utakmica polufinala

- Maleni je prestravljen, imat će traumu od Božića do kraja života - napisala je pratiteljica, dok je druga dodala da se svi u komentarima trebaju opustiti jer je sve šala.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 17.12.2022.

    U čemu je poanta plašenje djece?

  • Showplay 17.12.2022.

    Nas su plasili umaskirani u krampuse pa nitko nije radio problem bit ima traume... Ovo je bezazleno... Danas se klincima previse maze guze, zato i jesu takvi kakvi jesu...

  • Marko Markic 17.12.2022.

    U Hrvatskoj se svaki dan politicari pretvaraju u Grincha i plase narod i nikome nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare