To je to što me zanima!

Kad je vizažist čarobnjak, pred oltarom se pojavi 'nova' mlada

Vizažist je na Instagramu podijelio fotografije mladenki koje je šminkao za vjenčanje i oduševio pratiteljice. Kaže kako se ne treba bojati igre bojama i oblicima na licu, jer se tako postiže poseban izgled
Vidi originalni članak

Ako postoji dan u životu kad nam je važno da make up bude jednostavno savršen, onda je to svakako dan vjenčanja.

Fotografije i film s vjenčanja čuvaju se cijeli život, pa je i više nego važno jesu li obrve dobro iscrtane i hoće li se šminka oko očiju razliti ako zaplačemo od sreće.

No, fotografije vizažista Arbera Bytyqija, koji se bavi šminkanjem žena za vjenčanje, pokazuju da razlika između izgleda 'prije' i onoga 'poslije' šminkanja može biti doslovno nevjerojatna.

Dobar  puder prikrit će podočnjake, loš ten, crvene mrlje i akne, dok pravilno našminkane obrve, oči i usne mogu u potpunosti promijeniti izgled mladenke, pokazuju fotografije mladenki koje je Arber Bytyqi podijelio na Instagramu. 

- Kad upoznam klijenticu, uvijek prvo pitam za koju priliku se šminka te ima li nekih posebnih zahtjeva. Primjerice, možda žele dramatičan 'look'. Zatim tražim da mi pokažu haljinu koju će nositi. Dizajn haljine i ukrasni detalji određuju stil koji treba slijediti. Tek tada analiziram lice, pojašnjava vizažist.

Dodaje kako šminkanju pristupa kao da je riječ o nakitu za lice. 

- Igrajte se s bojama i oblicima, nemojte se bojati transformacije. Na koncu, na kraju dana jednostavno možete skinuti šminku, kaže. Više fotografija pogledajte na Instagram profilu.

 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • lorim1 01.07.2019.

    Pa onda do kraja zivota pokazujes slike i tupis djeci i muzu kako si nekada bila lijepa. A ono taraba bila i ostala... 😖

  • PraznaSlama_1 01.07.2019.

    Sa toliko kila sminke na licu bilo tko moze izgledati kao druga osoba.

  • rokospartanius 01.07.2019.

    Da ga hebeš meni ovo uopce nije lijepo.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare