To je to što me zanima!

Kada vide trbuh trudne srpske blogerice svi ostaju bez riječi

Jednostavno sam imala sreće. I prva trudnoća mi je bila slična, ukupno sam dobila četiri kilograma, a iz rodilišta sam izašla s istim brojem kilograma kao i kada sam ostala u drugom stanju, objasnila je
Vidi originalni članak

Srpska blogerica Mila Vujisić, koja stoji iza bloga i Instagram profila 'Milas homemade', sitno broji do poroda svog drugog djeteta, a po njenim se objavama na Instagramu može vidjeti da je još stalno u pokretu, iako je već u osmom mjesecu trudnoće.

- Izgleda da čekam dan porođaja da bih stala i odmorila se, a čak sam prije mjesec dana išla i na more, i to prilično daleko. Za sve imam liječničku dozvolu, a smatram da je najvažnije slušati svoje tijelo i osjećaje - rekla je Mila za portal Žena.blic.rs, i otkrila da nosi curicu.

No kad pogledate Miline nove fotografije, teško je povjerovati da je ova 30-godišnjakinja zaista u poodmakloj trudnoći, s obzirom na to da joj se trbuh jedva nazire.

- Iskreno, jednostavno sam imala sreće. I prva trudnoća mi je bila slična, ukupno sam dobila četiri kilograma, a iz rodilišta sam izašla s istim brojem kilograma kao i kada sam ostala u drugom stanju - objasnila je Mila, i istaknula da njena trudnička linija nije rezultat bilo kakvog režima niti namjere.

KAKO IH JESTI? Znanstvenici: Ako želite bolje pamtiti, svaki dan jedite gljive

- Zaista jedem sve, s tim što je prednost što i inače volim zdravu hranu i konzumiram velike količine voća i povrća. Također, nikada ne jedem noću, niti imam želju da recimo u pola noći jedem slaninu. Po danu jedem što god poželim, bila to tjestenina ili sladoled, ali pijem i puno vode - kaže blogerica, i objašnjava da joj je u komentarima za sada samo jedna djevojka zamjerila 'kako postavlja nerealne standarde za ostale trudnice'.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • krissari72 29.03.2019.

    Ova nosi stakora a ne dijete

  • Dodica 28.03.2019.

    I sad bi joj trebali zavidjeti na tome? Ja ne, moj trbuh s bebicom je moj ponos... Svaka normalna trudnica jedva ceka da se trbuh pocne vidjeti...

  • šargopirgasta 28.03.2019.

    Meni tako trbuh izgleda nakon malo obilnijeg ručka. A u trudnoćama prvo mi je išao trbuh jedno metar, pa onda ostatak mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare