To je to što me zanima!

Kajgana u ljusci: Jeste li to ikad kušali? Jednostavno je napraviti

Svi koji su pokušali pripremiti jaja na ovakav način su oduševljeni. Radi se o triku kako dobiti kajganu unutar ljuske jajeta koja je odlična za jelo. Pogledajte u videu kako to napraviti
Vidi originalni članak

Želite li impresionirati goste i ponuditi im kuhana jaja koja su zapravo kajgana iznutra, ovdje je trik kako to napraviti. Vrlo je jednostavno.

KORISNI SAVJETI Genijalan trik: Kada kuhate jaja u vodu dodajte sodu bikarbonu

Jaje se stavi u rukav majice ili u čarapu, zaveže se sa svake strane da ne ispadne pa se krajevi uhvate rukama i dobro zavrte. Potom se jaje stavlja u lonac i kuha.

Pogledajte kako to napraviti:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare