To je to što me zanima!

Kako 'podebljati' kućni budžet: Savjeti za prodaju stvari preko interneta ili na buvljaku

Ako ste se odlučili za internet prodaju snimite komad koji nudite na bijeloj pozadini i pazite na to da je fotografija jasna. U opis dodajte sve pojedinosti kako biste se prikazali kao ozbiljan prodavač
Vidi originalni članak

Novo godišnje doba odlično je vrijeme da napravite red u svojem ormaru. To, naravno, uključuje i rješavanje stvari koje vam više ne trebaju. Na tavanima se uvijek mogu pronaći zanimljive sitnice koje mogu vrijediti više nego što ste mislili.

POGLEDAJTE VIDEO (Solarni paneli Križevci):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok čistite, sortirajte prema namjeni stvari koje ste našli u ormarima ili na tavanu. Naime, prodati možete i bicikl koji već dugo stoji, kućanski uređaj koji ne koristite, odjeću, obuću, knjige, mobitel, namještaj, sportsku opremu...

UŠTEDITE NOVAC Kako se osloboditi dugovanja: Ukinite minus ili smanjite limit na svim svojim karticama

Ako ste naišli na stare stvari, pokušajte na internetu pronaći informaciju o čemu je točno riječ i koliko to vrijedi. Mogli biste se i iznenaditi.

Općenito, to je dobro učiniti za sve stvari koje prodajete. To napravite tako da na oglasnicima provjerite po koliko se prodaju te tako i vi postavite svoju cijenu. Nemojte ići iznad cijene po kojoj se inače takve stvari prodaju jer ćete ih se teže riješiti.

SAVJETI ZA UŠTEDU Kako smanjiti račune: Ugasite fiksni telefon ako ga ne koristite

Osim toga, odaberite one stvari koje su upotrebljive i neoštećene. Ako ste se odlučili na online oglasnik, ključno je napraviti dobru fotografiju jer ona će privući kupca. Naime, stvari bez fotografije teže se prodaju.

Ključna je i kvaliteta fotke. Snimite komad koji prodajete na bijeloj pozadini i pazite na to da je fotografija jasna. U opis dodajte sve pojedinosti kako biste se prikazali kao ozbiljan prodavač. No možete organizirati i garažnu prodaju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare