To je to što me zanima!

Djevojke svoju inspiraciju za mršavljenje nalaze u slavnima

Kandidatkinje redovito svoje želje, strahove, uspone i padove zapisuju u dnevnik mršavljenja, a ovaj nam tjedan otkrivaju tko su im uzori i kako provode dane
Vidi originalni članak

Ena bi željela tijelo poput Charlotte iz ''Seks i grada''

Prvi put od osnovne škole uspjela sam trčati na traci 30 minuta, piše Ena u svom dnevniku mršavljenja i otkriva kako je inspiraciju za bitku s kilogramima pronašla u liku Charlotte iz popularne serije ''Seks i grad'' jer jednog dana želi kupiti haljinu kakvu u filmu nosi njezina najdraža junakinja.

Mnogima 30 minuta trčanja na traci sada zvuči kao nešto što nije za neku pohvalu i što nije nešto specijalno važno, ali za mene je to golemi napredak. Naime, i kada sam krajem osnovne i početkom srednje škole trenirala tenis, trčanje mi nije bila jača strana.

Skinula sam koju kilu, ali zapravo sam se toliko bila udebljala ovih godina da se taj pomak na vagi baš i ne vidi kao pomak na mome tijelu. Sad tek ne treba odustajati; osjećam se lakšom i poletnijom, a apsolutno mogu reći kako ulazim u neku, istina jadnu, ali ipak formu. S prehranom je sve lakše kad se jednom stekne dnevna rutina pripremanja obroka. Veselim se novom napretku u povećanju forme i usvajanju zdravih navika i to je ono što me tjera dalje. Najviše me od svega veseli što sam se napokon aktivirala i pokrenula te poduzela nešto sama sa sobom i naučila iskoristiti dan.

Petra kaže kako je njene dijetne obroke zavoljela cijela obitelj

Petra u svom novom dnevniku otkriva kako je cijela njena obitelj počela uživati u jelima s dijetnog jelovnika, pa sada ponovno kuhaju jedan zajednički obiteljski obrok. I svoje je prijatelje naša kandidatkinja potaknula na zdraviji način prehrane, a omiljeni ljetni desert više im nije sladoled već - voće!

Naravno da cijenim pohvale, koje sada čujem sve češće i češće, ali ih primam s dozom opreza, kako se ipak ne bih umislila, ističe Petra

Čak su i moji ukućani oduševljeni jelima, nisu navikli na takav način pripreme hrane i neke namirnice su nam skroz nepoznate. Sestre i brat vide koliko ja uživam u novim okusima, pa im ni sami ne mogu odoljeti.
Sada ponovo spremamo samo jedan obrok, jer sam shvatila kako nema smisla kuhati samo za sebe kad je njima skoro ukusnije nego meni. Posebno im je drago uzeti primjerice voće s moje police (podijelili smo hladnjak na moje i "njihovo") iako to isto imaju i na svojoj.

Ne moram ni spomenuti da su i dani, bez najbolje trenerice na širem dalmatinskom području, Renate, bili katastrofalni. Njena potpora mi je najvažnija i njena pohvala i kritika za mene imaju najveću važnost.

Čak se i moja J.Lo. guza smanjuje, otkriva Nikolina u svom dnevniku mršavljenja

Traperice su mi već postale široke u struku, bokovima i bedrima, a i moja J.Lo guza se smanjila. Još ima nade za ljetnu garderobu, piše Nikolina u novom dnevniku mršavljenja

Na pola sam puta. Uspješno odrađenih 16 treninga i 6 tretmana. Svaki novi dan za mene je novi izazov, usponima se veselim, ali ima i padova. Duboko u sebi sam vrlo emotivna osoba, tako da me svakakve sitnice mogu dirnut, a i PMS je vrlo škakljiva faza. Tmurno raspoloženje prije sam liječila tako da su mi noge virile iz frižidera.
Oduševljava me činjenica da su mi traperice pomalo široke u struku, bokovima i bedrima, ali i moja J.Lo guza se smanjuje. Bojala sam se da u ljetnu garderobu neću stat, ali i nije tako loše. Još malo mi fali da to sve ležernije pada po meni.

Na treninzima se trudim dati zadnji atom snage kako bi rezultati bili što bolji. Kada imam dan pauze također ne odustajem. Svaku drugu večer trčim po atletskoj stazi 4 km ili cca 10 krugova- kako sam raspoložena tog dana. Na svim frontovima sam aktivna full gas, posao, kuća, trening.

Što nam Nikolina iz Varaždina i Marina otkrivaju u svojim dnevnicima pročitajte na zdravakrava.hr

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare