To je to što me zanima!

Kao beba: Fotelja u obliku maternice jamči najslađi san...

S obzirom na današnji nedostatak prostora samo za sebe, zbog skučenosti ili stalne komunikacije, britanska dizajnerica odlučila je napraviti pravo mjesto za mir
Vidi originalni članak

Fotelja HUSH napravljena isključivo od recikliranih materijala dizajnirana je tako da svojim oblikom i udobnošću podsjeća na majčinu utrobu, a jamči san baš poput bebinog u maternici, kaže njezina dizajnerica Freyja Sewell. Ukoliko je zatvorena, HUSH fotelja omogućava udoban smještaj u fetalnom položaju, dok se otklopljena može koristiti poput obične fotelje.

Budući da je stambeni prostor sve manji te nedostaje mjesta za glomazni namještaj, HUSH fotelja je idealna jer se oblikom može prilagoditi prostoru i pružiti toplo i udobno mjesto za odmor.

- U današnjem svijetu toliko smo povezani da je ponekad nužno imati malo vlastitog prostora u koji možemo pobjeći i izolirati se, a upravo to je bio moj cilj - objasnila je Freyja Sewell, izumiteljica i kreativna studentica britanskog Sveučilišta Brigton za Daily Mail.

HUSH je napravljen od 100 posto vune i u unutrašnjosti se nalaze jastuci ispunjeni recikliranim vlaknima vune, a predstavljen je na izložbi "Zeleni heroji" Kevina McClouda u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ZMIJA1 19.06.2012.

    izgleda mi dobro, presavršeno

  • trollzor333 16.06.2012.

    sjajno..sad kad te zena il neko posalje u *icku materinu,ti odes do fotelje,zavalis se i gledas telku,di ces bolje :D

  • Ovca009 15.06.2012.

    Kod kuce fotelja u obliku maternice, za opustanje, a na poslu fotelja u obliku anusa, za bolje uvlacenje i naprdak u karijeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare