To je to što me zanima!

Katarina Cvitković jedina naša dizajnerica na New York FW-u

Kolekcija je inspirirana Dalmacijom, koraljima i dubinom Jadrana, a modeli su izrazito nosivi, lepršavi i široki, idealni za jurnjavu gradom, ističe dizajnerica
Vidi originalni članak

Pobjednica ovogodišnjeg modnog eventa Europe Future Fashion, Hrvatica Katarina Cvitković predstavit će svoje kreacije na Plitzs New York City Fashion Weeku i na međunarodnom modnom eventu u Charlotti u Sjevernoj Karolini. 

Kao prva Hrvatica kojoj je to uspjelo imat će prilike pokazati kolekciju inspiriranu Dalmacijom, koraljima i Jadranskim morem. Krojevi su lepršavi, prozračni i široki te kao stvoreni za jurnjavu gradom, objašnjava dizajnerica. Svu ta isprepletenost boja, oblika i nabora, Katarina je aplicirala na odjeću u vidu "žabica" ili pak cvjetnih lavoracija igrajući se ručno rađenim detaljima.

Kako bi Hrvatsku promovirala u što boljem svijetlu, Katarina je pokrenula suradnju s brandom De Lena. Radi se o jedinstvenom čipkastom nakitu za tijelo koji izrađuje dizajnerica Milena Ulić. 

Katarina će svoje kreacije na Plitzs New York City Fashion Week predstaviti 7. i 8. rujna s početkom u 18 sati, dok modno događanje u Charlotteu na rasporedu od 12. do 15. rujna. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • leonarda004 28.09.2012.

    Zašto je ne dovedu na Cro a Porter ili Fashion.hr umjesto ovih domaćih anti-talenata?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare