To je to što me zanima!

Kelly Brook pokazala obline u vintage kolekciji donjeg rublja

Kolekcija rublja New Looka bazira se na pastelnim bojama, cvjetnim uzorcima, čipki i visokim gaćicama, a kako izgleda na tijelu pokazala je prekrasna Kelly Brook
Vidi originalni članak

Britanski model Kelly Brook ima tijelo na kojem joj mnoge žene zavide, a muškarci za njim žude, što je još jednom potvrdila u marketinškoj kampanji za novu kolekciju donjeg rublja tvrtke New Look. Rublje je inspirirano vintage lookom, a reklamira se kao najbolje oružje za zavođenje na Valentinovo.

Delikatna čipka, cvjetni uzorci, gaćice s visokim strukom i halteri u nježnim pastelnim bojama naglasili su ljepotu modela, a kompleti dolaze u svim konfekcijskim brojevima. Kelly Brook , koja nosi broj grudnjaka 75 E, za mnoge je oličenje seksepilnog tijela, jer iako je vitka, ima vrlo izražene prirodne obline. Ona je na Twitteru objavila da je prodaja rublja New Looka porasla za 18 posto otkako je nova linija stigla u trgovine, a rublje je moguće naručiti i preko interneta. Kelly Brook, osim što je model New Looka i sama je sudjelovala u dizajnu donjeg rublja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • croat25 10.02.2012.

    marry me..:D stvarno je lijepa, pogotovo u ovom rublju :D

  • HercegSvabo 09.02.2012.

    dok su još mlade sve su dobre, al kad malo ostare, biži tamo....

  • beebee 08.02.2012.

    75 E....bome, uživo tek negdje izgleda kao avion!

Komentiraj...
Vidi sve komentare