To je to što me zanima!

Koja romantika! Dajte žoharu ime sadašnje ili bivše ljubavi

Postoje četiri poklon paketa u rasponu cijena od 100 do 370 kuna. Skuplje varijante, osim certifikata s odabranim imenom, sadrže svijeću sa motivima žohara ili čarape iste tematike
Vidi originalni članak

'Partneri dolaze i odlaze, ali žohari ostaju zauvijek', 'Sve je bolje sa žoharima' - romantika poprima sasvim novu dimenziju u Zoološkom vrtu Bronx u New Yorku. Tamo možete dati ime jednom od 50.000 divovskih žohara smještenih u izložbenom prostoru 'Madagascar'.

Imenovanje žohara većina povezuje sa bivšim ljubavima, no mnogo je i onih kojima je to zgodno darovati partnerima jer, eto, možda su ludi za kukcima do te mjere da im je velika čast što jedan ovakav primjerak nosi njihovo ime.

Postoje četiri poklon paketa u rasponu cijena od 15 do 55 dolara (od oko 100 do 370 kuna). Skuplje varijante, osim certifikata sa odabranim imenom, sadrže svijeću sa motivima žohara ili čarape iste tematike, ili čak oboje, prenosi Insider.

Veće poklon pakete već su rasprodali. Očito se ljudima sviđa darovati partneru nešto originalno.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 10.02.2020.

    kud baš žohare? to su mi najmrskije životinje.

  • iinvidico 10.02.2020.

    Dobra ideja za Valentinovo..ako bude koji kolega komentator to isprobao u petak neka javi u subotu kako je proslo da znam za sljedecu godinu..naravno ako prezivi petak😎🤣

  • fenjer. 10.02.2020.

    Bivše.I onda ga speštam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare