To je to što me zanima!

Kombinezon - komad koji zimi može zamijeniti crnu haljinu

Zimski glamur: Za večer ga je poželjno kombinirati s metalik detaljima kao što su srebrne ili zlatne cipele te torbica. Nevena Rendeli pokazala je kako se to radi
Vidi originalni članak

Kombinezon nije rezerviran samo za ljetne festivale. Nosi se i ove zime te je glamurozniji no ikad. To je potvrdila i Nevena Rendeli. Kao voditeljica programa na humanitarnoj reviji u povodu 20 godina Europa Donne (Europske koalicije za borbu protiv raka dojke) oduševila je u crnom kombinezonu s metalnim remenom i rukavima na volane. 

Njezin je styling zapravo modernija verzija male crne haljine koja dobro funkcionira u svakoj prilici. U zimskim mjesecima posebno je na cijeni praktična strana kombinezona. Kao što je uspješno demonstrirala i TV voditeljica, za večer ga je poželjno kombinirati uz metalik detalje, posebno one srebrne ili zlatne. 

A u dnevnim kombinacijama birajte jednostavne modele koji će se najlakše uklopiti u najvažnije pravilo zimskog odijevanja - slojevitost. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • madra 12.12.2014.

    Bas mi treba jedan kombinezon s polu rukavima, ali ne s ovolikim dekolteom...pomozite mi...mozda ste vidjeli negdje po ducanima....

  • Sheeena 10.12.2014.

    Ovom prilikom tražim na donaciju u posebne svrhe kombinezon korišteni sa strane vatrogasaca..unaprijed zahvalna

  • Pčelica Maja 007 10.12.2014.

    Haljina je haljina. Jednom sam kupila kombinezon za jednu finu prigodu. Naprijed je imao 10-ak dugmića i bio je kratkih rukava. Bio je stvarno lijep, ali pošto pijem dosta vode često odlazim i u toalet. Svaki odlazak na toalet bio je katastrofalan. Prvo sve otkopčaj pa svuci, pa zakopčaj. Zamarajuće... Ali čovjek kad nešto kupuje ni ne razmišlja o takvim stvarima. Zato sad pazim što kupujem, mora biti lijepo, ali i ugodno i praktično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare