To je to što me zanima!

Kombinezoni koje morate imati u ormaru: Uvijek su u trendu

Dugo vremena su bili na rubu modne scene, a sada su neizostavni u ormarim trendsetterica. Oni nude jednostavnost, elegantnost i udobnost
Vidi originalni članak

Kada bismo pogledali u prošlost, kombinezone su očito proslavili automehaničari, piloti, domari i vozači formule. No, već dugo su modni hit. Žene ih obožavaju nositi, a posebno su traženi tijekom proljeća i ljeta.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postoji više vrsta i stilova kombinezona, od onih radničkih do onih sa širokim nogavicama. Koristeći različite materijale i stilove, dizajneri nam nude mogućnosti za svaku priliku, a najbitnije je izabrati kombinezon koji pristaje vašem stilu, godišnjem dobu i koji laska vašoj figuri. Na te stvari pripazite pri kupnji.

Možete ih nositi za poslovne prilike, večernje izlaske i za svaki dan. Upotpunite li ga s remenom dodatno ćete istaknuti vaš struk. Možete dodati i jaknu, majicu, pulover, vestu, dolčevitu i slično. 

Ove sezone nose se jednostavniji i neutralni kombinezoni, a vrlo su popularni i jeans kombinezoni. Ukombinirajte ih sa omiljenim espadrilama, čizmama ili chunky tenisicama. 

Za vas smo pronašli 10 modnih kombinacija koje su nas oborile s nogu:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • os-lega 12.04.2021.

    Zaista su samo za ormar!

  • 12.04.2021.

    Trebale bi one imati i radne kombinezone,gdje bi nam bio kraj.

  • pearl24sata 12.04.2021.

    Ja ih obozavam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare