To je to što me zanima!

Krevet je dosadan? Ovo su top 12 komada namještaja za seks

Viseća stolica predvodi listu 12 komada namještaja za seks zato što se omogućuje ljuljanje i dobru kontrolu penetracije. Krevet se čak nije našao ni na listi najboljih
Vidi originalni članak

Seks na krevetu nije baš popularan sudeći po infografici britanskog lanca namještaja TrueInterior.com. Oni su rangirali 12 komada namještaja za seks, ocijenili razinu udobnosti i predložili najbolje seks-poze. Krevet se čak nije našao ni na listi. 

Prvo mjesto zauzela je viseća stolica, a slijede"leptirasta" stolica i radni stol. Viseća stolica predvodi listu zato što omogućuje luljanje i kontrolu penetracije. 

Četvrto mjesto zauzela je stolica za ljuljanje, na petom je tepih, šestom uredska stolica na kotačiće, na sedmom stakleni stolić, osmo mjesto drži vrtna klupa, deveto viseća mreža za spavanje, 10. mjesto drži ležaljka za odmaranje, 11. šank, a na posljednjem je jajolika stolica. 

Više pogledajte u infografici: 

TrueInterior
Idi na 24sata

Komentari 557

  • Oprezan 26.10.2014.

    Bez veze...na većini tih stvari si totalno ograničen....u sexu više volim prostranstvo za svakakve mogučnosti :-))

  • user_383511 26.10.2014.

    Viseca stolica i uredski stolac na kotatice... hahah vrlo praktucno

  • tomicalomica 26.09.2014.

    Preglupi primjeri namjestaja za sexanje...stakleni stol ?? ja mislio WC solja, mozda tus kada!! Najbolje je zensku uhvatiti na pis pauzi u toaletu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare