To je to što me zanima!

Lagana i brza jela koja će oduševiti vašu obitelj!

Samo uz 24sata nabavite treću knjigu iz serijala Hrvatska obiteljska kuharica - od petka, 20. lipnja, uživajte u laganim jelima idealnima za ljeto
Vidi originalni članak

Hrvatska obiteljska kuharica - Ljeto temeljena je na bogatoj tradiciji domaće kuhinje i iskustvima njezinih autora: nastavničkim Božice Mirić i ugostiteljskim Drage Vukušića (ponosnog vlasnika jednog od najuglednijih zagrebačkih restorana) te naravno na obiteljskim objedima oboje autora.
Ova knjiga donosi ljetne jelovnike koji će svakoj obitelji i svima koji kuhaju svakodnevno olakšati izbor dnevnoga objeda, omogućiti pravodobnu nabavku namirnica i uštedjeti vrijeme i novac. Ovi će recepti na vaše stolove donijeti sve prve plodove vrućeg ljeta koji će osvježiti prehranu nakon duge, hladne zime. Jela i namirnice udovoljavaju načelima zdrave i pravilne prehrane, a uz svako je jelo naznačena njegova energetska vrijednost i vrijeme priprave.
Lagane salate, osvježavajuće juhe, jednostavna jela od tjestenine i složenci, ukusna jela od mesa i deserti koji zaokružuju svaki obrok samo su dio bogate ponude recepata ove kuharice. Između čak 312 jela svatko će naći nešto za sebe i svoju obitelj. Recepti sadržavaju namirnice koje se mogu nabaviti u našim vrtovima, tržnicama i trgovinama, a jela su dostupna svima, brza i laka za pripravljanje i prije svega ukusna i raznovrsna.
Ovu praktičnu kuharicu možete nabaviti samo uz 24sata za 39,90 kn, a u prodaji je od petka, 20. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare