To je to što me zanima!

Lagana šminka će vladati ovo ljeto: Uskladite ruž sa sjenilom

Nakon što je dramatičan make-up bio dugo prisutan u svijetu mode, ovo ljeto donosi zaokret. Vladat će jednobojna šminka, odnosno monokromatski look. To znači da oči, obrazi i usne trebaju biti u istoj boji
Vidi originalni članak

Bit ovog trenda je da nijansa sjenila i olovke na kapcima bude identična ružu i rumenilu. Najbolja stvar kod monokromatskog make-upa je što se koristi minimalno preparata jer nema miješanja boja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vizažistica Jenny Patinkin rekla je da je ovakav make-up vrlo šik i najbliži prirodnom izgledu koji je sve traženiji u zadnje vrijeme. S njom se složio i vizažist Beck Wainner koji je dodao kako je ovo super jednostavan trend koji svatko može postići sam.

Iako se može činiti da je svaki monokromatski izgled šminke isti, Patinkin kaže da svaki može biti drugačiji prema teksturama, završnim obradama i metodama nanošenja.

Jednobojna šminka može varirati od meke i suptilne do odvažne i svijetle. Sve ovisi o boji koju želite koristiti. Za početak, odlučite se za neutralnije nijanse, a ako ste hrabriji birajte od crvene do ultraljubičaste.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare