To je to što me zanima!

Lateks u snažnim tonovima stiže iz kuće Saint Laurent

Modni dizajner Anthony Vaccarello kombinira uske seksi krojeve kojima kao kontrast postavlja visoko zakopšane košulje s velikim mašnama te donosi spefično glamurozan pariški chic
Vidi originalni članak

Saint Laurent brend na pariškoj reviji za jesen 2020. predstavio je kreacije u značajnim tonovima s pridruženom crnom, uz lateks kao glavni materijal kolekcije. No, omekšani look daju mu jesenski pigmenti poput bordo i ljubičaste, ali i kraljevski plava i fuksija.  Styling je glamurozan, cure su zalizane i nose crveni ruž te izgledaju poput diva iz osamdesetih koje su poradile na svom seksepilu.

Osim osnovnih tonova pistom su šetale i prozirne bluze optočene sitnim kristalima, donoseći ultimativni glamur slavne pariške modne kuće. Krzno i lateks zanimljiva je kombinacija inspirirana svijetom fetiš outfita.

Strukirana forma bit će poželjna i sljedeće jeseni, nadograđena visokim krojevima i širokim remenjem, a rezultat je silueta koja izgleda visoko. 

Nema glamura bez bundice u električnom tonu. Finjak mašna na visoko zakopčanoj košulji kontrast je lateks hlačama i pufastoj jakni naglašenih ramena. Širina siluete otkriva dojam moći te je pojačana starim dobrim jastučićima iz osamdesetih.

Impozantnu siluetu ističu čak i bogati volani, smješteni na ramena jer raskošne svilene bluze jedan su od vodećih prijedloga kuće Saint Laurent.

Francuski brend ima prijedlog za top modni dodatak za sljedeću jesen - visoke lakirane čizme koje idu ispod pencil suknje ili haljine.

Ona voli kontraste i nosi sako boje senfa plus plave rukavice. Sve je uokvireno seksi lateksom, a za glam notu tu su zlatni gumbi i kopča na štiklama.

Kaput kakav bi poželjela svaka direktorica u kombinaciji s lakiranim bodijem predstavlja omiljeni kontrast Vaccarella. Dizajner noge stavlja u prvi plan, to mu je jedan od modnih fetiša, kako je više puta osobno istaknuo. Moćnu siluetu dizajner je naglasio tonovima koje je izvukao iz Saint Laurent arhive, jer je i Yves, čije ime nosi kuća, koristio puno efektnih tonova, tako da je ovo na neki način hommage jednom od vodećih autora prošloga stoljeća.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare