To je to što me zanima!

Lažno bolovanje - najbolji dan za izostanak s posla je utorak

Nazovete šefa u utorak ujutro i nedolazak na posao opravdate probavnim smetnjama. Istraživanje je pokazalo da lažno bolovanje ne biste trebali uzimati ponedjeljkom...
Vidi originalni članak

Titulu najlošijeg opravdanja za nedolazak na posao nosi ono da ste pokupili neku spolno prenosivu bolest, pokazala je nova britanska anketa. Najuvjerljivija izlika su probavne smetnje, pa najbolje prolaze ljudi koji nadređene nazovu u 6.38 i najave svoj izostanak s posla pod izlikom da su cijelu noć proveli na zahodu.

U anketi koju je nad 1000 radnika provela britanska agencija za istraživanje Attest ispitanici su otkrili da najčešće izostaju s posla tijekom studenog i prosinca, i to zbog božićnih i novogodišnjih blagdana.

Ovo istraživanje pokazalo je i da lažno bolovanje ne biste trebali uzimati ponedjeljkom i petkom jer 65 posto šefova neće vjerovati da imate zdravstvenih problema. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • OrcaPerestrojka 14.12.2016.

    Ono kažeš šefu da imaš probavne smetnje i dođeš sutra ujutro na job, a on te nabije šakom u stomak, i kaže uzmi si još jedan dan bolovanje, neplaćeno.

  • Judita👥 13.12.2016.

    a šta reć na one koji idu bolesni na posao?nije ni to u redu, em što nisu produktivni , em što mogu zaraziti druge.

  • PATRICIA 13.12.2016.

    A sto je to lazno bolovanje?Nisam nikad koristila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare