To je to što me zanima!

Let iz Zagreba: Grčki otok Kos odlično je mjesto za uživanje

Direktnih letova iz Zagreba ima tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i rujna, i to utorkom i subotom. Ako, primjerice, želite putovati početkom lipnja i uživati tri dana, let u jednom smjeru za odrasle košta 59,68 eura
Vidi originalni članak

Ako i dalje nemate plan za ljetni godišnji ili jednostavno želite pobjeći na nekoliko dana na neko lijepo mjesto na moru, vrlo jednostavno možete posjetiti otok Kos u Grčkoj. Nalazi se u Egejskome moru te je jedno od najljepših turističkih odredišta u Grčkoj. Na njemu se nalazi mnoštvo pješčanih plaža i antičkih nalazišta, pa prilikom putovanja možete spojiti uživanciju s kulturom.

Direktnih letova iz Zagreba ima tijekom lipnja, srpnja, kolovoza i rujna, i to utorkom i subotom. Ako, primjerice, želite putovati početkom lipnja i uživati tri dana, let u jednom smjeru za odrasle košta 59,68 eura. Jedna od najpopularnijih atrakcija na otoku je stari grad.

EGZOTIČNO PUTOVANJE Posjetite otok Lanzarote: Letova ima već od nevjerojatnih 36 €

Šetnja kroz uske uličice starijih dijelova grada pružit će vam osjećaj putovanja kroz vrijeme. Ovdje možete vidjeti brojne arheološke nalaze, kao i srednjovjekovne zidine, dvorce i crkve.

POGLEDAJTE VIDEO: KAKO SE POZNATA TELEVIZIJSKA VODITELJICA NOSI S KOMENTARIMA O IZGLEDU?

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare