To je to što me zanima!

Liječnik nježnog srca: Za svaku bebu koju porodi sašije dekicu

Američki liječnik otišao je i na tečaj šivanja kako bi njegovi preslatki darovi za bebe bili savršeni. Na svakoj dekici izveze ime i prezime bebe, datum rođenja te porođajnu težinu i dužinu
Vidi originalni članak

Erik Bostrom, liječnik u bolnici Riverwood Healthcare Center u Minnesoti u SAD-u toliko je sretan zbog svake bebe kojoj pomogne doći na svijet da za svaku sašije jedinstvenu dekicu. Kada završi s poslom i dođe kući, sjeda za šivaću mašinu, i tako već više od dvije godine.

Dekice su personalizirane, a izrađuje ih s toliko ljubavi i elana da bi mu mnoge krojačice pozavidjele.

ODGOVOR ĆE ZAUVIJEK PAMTITI Baka otkrila unuku zašto svaki dan pegla djedovo radno odijelo

Čak je i otišao na tečaj šivanja kod šogorice kako bi njegovi preslatki darovi za bebe bili savršeni. Na svakoj dekici izveze ime i prezime bebe, datum rođenja te porođajnu težinu i dužinu.

- Šivanje zapravo i nije toliko teško kako sam u početku mislio. Kupio sam polovnu šivaću mašinu i krenuo. Lekcije iz šivanja dobio sam od svoje šogorice, a kasnije sam svoju vještinu proširio i na vezenje - rekao je ovaj simpatični liječnik i dodao da je cijelu sobu u svojem domu preuredio u radionicu.

- Došli smo dva tjedna nakon njezinog rođenja na kontrolu, a dr. Bostrom je rekao: 'Imam nešto za vas'. Tada je izvadio predivnu ružičastu dekicu. On pronađe vremena u svojem gustom radnom rasporedu da napravi nešto ovako divno za svoje pacijente. Zbilja je poseban. To će mojoj kćeri biti uspomena za cijeli život - rekla je Lacie Hietalati, jedna od majki koju je on porađao.

Pogledajte kako on to radi u videu:

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 07.02.2019.

    Kod nas doktori ne prisustvuju ni porodu a kamo li da siju dekice. Ako nisi platio njih nema nigdje.. da nema babica sve bi mi same morale obaviti.

  • Dodica 06.02.2019.

    Ne sumnjam da je odlican doktor, jer da bi bio doktor trebas biti prvenstveno covjek, sto pokazije da je. .. Ne mislim tu na poklon, nego na to da posveti paznju i misli svakom djetetu koje porodi. Svaka cast.

  • ahilis 06.02.2019.

    Stvarno lijepa priča o doktoru velikog srca, ne bi to radio da nije pun ljubavi 🥰 za te bebice, a to je veliko bogatstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare