To je to što me zanima!

Ljubav u doba korone: Prvi spoj bili prisiljeni imati - na balkonu

'Normalan zajednički izlazak pretvara se u ostanak kod kuće i gledanje filmova. Prvi spoj pretvara se u ispijanje aperitiva na balkonu, prvom držanju za ruke prethodi detaljna dezinfekcija', priča mlada Talijanka
Vidi originalni članak

Studentica psihologije, Viola Maria Dadda upoznala je svog dečka u vrijeme širenja zaraze korona virusom. Budući da u Italiji vlada karantena, par je bio prisiljen svoj prvi spoj imati na balkonu.

- Godina 2020., godina korona virusa. Cijeli je svijet zastao i svi pričaju o jednoj stvari, korona virusu. Možda se jedino ja, i moj dečko Marco, ne opterećujemo novonastalom situacijom. Imam 23 godine, studentica sam psihologije i u godini u kojoj ova pandemija uzima maha, započinje i moja ljubavna priča s jednim dečkom – napisala je u svom dnevniku Viola, prenosi Corriere Della Sera.

SLUŽBENI PODACI Žene otpornije na korona virus od muškaraca: U čemu je trik?

Tragikomična situacija ovog para dovodi do niza mjera s kojima su mislili da se nikada neće morati susresti.

- Normalan zajednički izlazak pretvara se u ostanak kod kuće i gledanje filmova. Prvi spoj pretvara se u ispijanje aperitiva na balkonu, prvom držanju za ruke prethodi detaljna dezinfekcija, a prije prvog poljupca bitno je provjeriti jesmo li bili u kontaktu s nekom od zaraženih osoba - piše Viola u svom dnevniku.

Iako svjedoče kolektivnoj karanteni i prisiljeni su na minimalan socijalni kontakt, Viola i njezin novi dečko Marco pokušavaju izvući najviše iz ove situacije.

- Odlučila sam iskoristiti ovo vrijeme karantene i upustiti se u nešto drugačije. Spakirala sam stvari i uputila se prema mom dečku Marcu - dodala je.

KINESKI STRUČNJAK: Ne možemo znati hoće li topliji mjeseci zaustaviti korona virus

Prvi dan

- Naša veza sada nalikuje na preuranjeni brak. Nema pretjeranog šminkanja kako bi se ostavio dobar dojam, outfit se svodi na nošenje pidžame, a dan prolazi gledanjem 'online' predavanja i svađa o tome koji film navečer pogledati. Nakon uspješno napravljenog ručka, zaključujemo svoj dan kratkim druženjem s prijateljima preko Skypa, a prije spavanja se na kratko informiramo o novostima. Kako bi se opustili i suzbili stres koji je sveprisutan u zadnje vrijeme, prije spavanja meditiramo. Sve u svemu, prvi dan prolazi dobro, a uz ljubav sve prolazi lakše – napisala je u svom dnevniku Viola.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • black_cat 17.03.2020.

    a fukanje, ništa?

  • area 62 17.03.2020.

    A u mp3...kao da će joj proći cijela mladost u ljubakanju na balkonu 🤔🤦‍♂️😘

  • MOC JE U ZNANJU 17.03.2020.

    Eto baš prave prilike i za sex . Ma nikada se ne zna zašto je nešto dobro . Ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare