To je to što me zanima!

Putuju po svijetu zaljubljeni - proglasili ih najljepšim parom

Jourdan Bowen i Madeline Relph iz Australije zajedno su od 14 godine, putuju svijetom, jedu i spavaju gdje stignu i oduševljavaju fotografijama na kojima izgledaju kao modeli
Vidi originalni članak

Na Instagramu imaju skoro 73.000 sljedbenika koji nestrpljivo čekaju svaku njihovu fotografiju. Jourdan Bowen i Madeline Relph iz Australije putuju po svijetu s vrlo malo novaca. Jedu što stignu, beru plodove putem, a spavaju i pod vedrim nebom, ali fotografije na kojima se pojavlju su nevjerojatne, pomalo romantične i erotične, a svaka kao da je iz nekog modnog časopisa. Zajedno su od kad im je bilo 14 godina, a danas imaju 26.

Ona inače radi kao model, a on je građevinski radnik. Kažu kako su ih putovanja cijelim svijetom zbližila i kao prijatelje i kao ljubavnike, piše Daily Mail.

 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Eva Maras 14.02.2016.

    trangle, zadivljuje tvoje komentiranje, umjesto čitanja sa razumjevanjem ti prvo uključiš jezik (pismo). Da ti pojasnim: za odlazak do naših plaža , ne treba ti novac koji svatko radno sposoban ne bi mogao zaraditi. Naravno da ne vidiš ljepotu naših plaža, jer zbog nedostatka spoznaja, misliš da su tuđe izlučevine slađe od našeg meda.Tko ne zna cijeniti svoje, ne zna niti poštivati tuđe, a za dvoje koji se vole svaki prostor gdje su zajedno je najljepša plaža svijeta.

  • Neovisan11 13.02.2016.

    Neke ljubavi traju vjecno, vidit cemo hocel i ova... tko zna mozda za 10 godina bude na malim ekranima.

  • faca s placa 13.02.2016.

    on je gradevinarac i vec 14 godina putuje svijetom....ma daj molim te

Komentiraj...
Vidi sve komentare