To je to što me zanima!

Louis Vuitton najmoćnija je kompanija u Europi: Vrijednost joj je gotovo 265 milijardi eura

Punog imena Moët Hennessy Louis Vuitton, firma ne drži u vlasništvu samo modne, već i brojne druge lifestyle brendove, stoga je danas jedna od najvećih na svijetu
Vidi originalni članak

Francuski LVMH, carstvo koje posjeduje neke od najvećih modnih brendova na svijetu, postala je najvrjednija tvrtka u Europi.

Prema podacima istraživanja koje je objavila kompanija Finaria, tržišna vrijednost tvrtke krajem veljače ove godine bila je oko 264,6 milijardi eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakit od lišća dio je održive modne scene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

LVMH se sada nalazi na 21. mjestu najvrjednijih tvrtki na svijetu, koju predvode tehnološki divovi, piše Rob Report.

POPUT BUKETA Oscar de la Renta: Floralni svijet za novu generaciju hipi cura

Jedan od najpoznatijih brendova kompanije svakako je Louis Vuitton, no tu su i Dior, Fendi, Loewe, Kenzo, Givenchy, Marc Jacobs, Celine te brojni drugi.

SUPER BOJA Najava proljeća: Osvježite stil snažnim tonom ružičaste boje

SNAŽNI UZORCI Pucci na scenu vraća slavni stil u znaku efektnih motiva i boja

LVMH kompanija osnovana je 1987, spajanjem modne kuće Louis Vuitton (osnovane 1854.) i tvrtke za distribuciju pića Moët Hennessy.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • model2021 11.03.2021.

    Ovo se dogodi kad novinar niti ne procita clanak na engleskom do kraja. Kad “The luxury giant has eclipsed Nestle to claim the top spot.” prevedes sa lv preuzeo Nestle...Dubravka drzi se ti mode i makupa business prepusti nekome tko zna engleski i poznaje poslovne teme...

  • eho_ 08.03.2021.

    Louis Vuitton je legenda i fantastičan je brend. Ali.. čak i te stvari ne stoje svakome. Odjeća ionako nema značaj i moć dok je ne obuče osoba koja ju " nosi " 

Komentiraj...
Vidi sve komentare