To je to što me zanima!

U vrlo seksi vjenčanom rublju djevojke paradirale Londonom

Iz Marks & Spencera stiže nova linija donjeg rublja, namijenjena prvenstveno mladenkama, ali i svima koji vole seksi bijelo rublje po cijeni od 130 do 500 kuna
Vidi originalni članak

Buduće mladenke nosit će dvodijelni bijeli komplet donjeg rublja bez naramenica, jednodijelni korzet od svile ili gaćice visokog struka koje skrivaju trbuh, a inspirirane su materijalima koji jamče udobnost, kako sugerira tvrtka Marks and Spencer u svojoj novoj kolekciji. Nju su predstavile manekenke ispred hotela Goring u Londonu, u kojemu je Kate Middleton provela posljednju noć kao djevojka.  

Ljepši spol će na veliki dan, kako bi se osjećale jednako dobro kao što i izgledaju, nositi donje rublje jednostavnih linija od bogate svile i satena. Linija je inspirirana stilom 50-ih, a gaćice i korzeti oblikuju tijelo te ne ostavljaju neželjene crte ispod odjeće. Halteri su nezaobilazni za velik dan, kao i podvezica bez koje vjenčanje nije vjenčanje. 

Donje rublje Marks&Spencer moguće je pronaći i u hrvatskim podružnicama ili naručiti preko njihove internet stranice. Cijene gaćica su oko 130 kuna, a svileni korzet stoji nešto više od 500 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • maxich 30.09.2011.

    vi koji bi to ženili, jel i vaše cure/žene hodaju po cesti u donjem rublju?

  • mario72 30.09.2011.

    to se zove moda.

  • marlena 29.09.2011.

    lijepo lijepo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare