To je to što me zanima!

Luksuzni modni dodaci nose potpis boksača Filipa Hrgovića

Boksačka zvijezda Filip Hrgović osmislio je kolekciju visoko-kvalitetnih modnih dodataka koja sadrži bijele tenisice, slavnu kapicu bucket-hat, remenje, privjeske i futrolu za kartice. U planu je razvoj kolekcije.
Vidi originalni članak

- Htio sam napraviti malo drugačije stvari nego što to rade moji kolege, a to su obično sportske majice, hoodice i šilterice. Naravno, i to ćemo raditi, ali htio sam drugačiji početak, da ne bude suhoparno. Želio bih širiti vlastiti brend te ujedno imati nešto za poklon mojim poslovnim partnerima i dragim ljudima, nešto kvalitetno, jer sve što radim mora biti tip-top. Želim da se vidi da HF razmišlja drugačije, da nisam samo El animal – rekao nam je Filip koji je na snimanje u njegovu dvoranu u Jelkovcu došao s kapicom i tenisicama s vlastitim potpisom.

Bijele tenisice i remen napravljeni su od prave kvalitetne kože, a kopča je od čelika. Remen dolazi u ženskoj i muškoj varijanti, u crnoj, smeđoj, tamno plavoj i crvenoj boji. Tenisice su napravljene u Italiji, za njega su bijele, a za nju bijele i roze. Crna kapica sa srebrnom pločicom na kojoj je njegov logo nastala je kao uzor na Pradinu.

- Meni se ta Pradina kapica jako svidjela pa sam se inspirirao da napravim sličnu. Doduše, mišljenja okoline i poznanika su podijeljena. Nitko nije ravnodušan, ili im je užas, ili super. Meni je super – komentirao je Filip kojemu je bitno kako se odijeva i što nosi.

Ova je kapica, popularni bucket-hat, već neko vrijeme miljenica streetstyle scene, jer se usred poplave sportskih trendova modnim vremeplovom vratila iz devedesetih.

I bijele tenisice imaju svoju nišu u casual segmentu te su se posljednjih godina uvukle u svaku poru garderobe. Što se tiče remenja iz HF kolekcije, odgovaraju trapericama, ali i odijelima. Očito je da bi Filipova kolekcija mogla biti pun pogodak jer se ovim potezom približava publici koju primarno ne zanima boks, a možda ni sport.

- Stvari su napravljene stvarno jako kvalitetno i stvarno nisam štedio, htio sam samo najbolje. Uskoro krećemo u proizvodnju te ćemo proširiti kolekciju i sve će biti dostupno na mom web shopu. Za sada o cijenama nismo razmišljali, tek ih moramo definirati – najavio je slavni boksač.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nebozder 08.02.2020.

    Malo okreneš logo i dobiješ onaj od Torcide i Hajduka...El animal..ccc...

  • SaraLee 07.02.2020.

    Triba je brata uzet kao model,odjek bi bio eksplozivniji

  • mongolskipijetao 07.02.2020.

    Evo vec kupujem...HF

Komentiraj...
Vidi sve komentare