To je to što me zanima!

Lutkice u kariranim kostimima: Thom Browne ima nove ideje

Od kad je predstavio prvu kolekciju prije nešto više od šest godina, američki dizajner postavio se u sam vrh kreativaca koji donose avangardan, pomalo infantilan kreativni okvir
Vidi originalni članak

Inspiraciju pronalazi u likovima iz dječjih priča i školskim odorama, koristi ih kao reference u kostimima ozbiljno dobre konstrukcije, jer Thom Browne itekako dobro poznaje formu i sklad siluete.

Za njega je kreiranje inovativna kreativna igra, a ovoga puta donosi studiju kariranog motiva koji se nalazi na raznim krojevima, kroz više likovnih ploha.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakit od lišća dio je održive modne scene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Siva i bijela, uz eteričnu pastelnu tamnu zelenu, dio su outfita u novoj kolekciji. Kombinacije jakne i košulje nadogradile su uske suknje te kreacije nalik na korzet.

POSTALA MODEL Madonnina kći Lourdes Leon lice je kampanje Stelle McCartney

Styling je upotpunjen super torbama, cipelama raznih dizajna te šeširima, odnosno vunenim kapama.

KOMOTNO I LIJEPO Pletena haljina u 10 hit stylinga

Za dame koje se žele inspirirati školskim odorama, tu su i cilindar šeširi sličnog uzorka, dok sve skupa prate simpatične dokoljenke i kravate.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • eho_ 22.01.2021.

    Sve ovo što vidimo danas..sklad veselih i tradicionalnih boja, kombinacije karo mustre uopće, složeno po uputama modernih kreatora je u biti već skoro sve viđeno...Ali treba biti precizan..davno davno :))) Karirano spada u tradiciju već i u biti nijedan kreator, koliko god se trudio ubaciti svoje originalne asocijacije(što pozdravljam i uvijek ponovno u krajnjem slučaju),ne otkriva puno novoga. Teško se moźe iskonkurirati jedan sam po sebi dominantan tartan, burberi motiv, ili pepito, ali neka se vrti. :)) Uh pokoju svilenu čarapicu druge boje,m bisernu ogrlicu, ili cilindrić..sa maškara. Godine 100-te prije Krista, napisao je grčki povjesničar Diodorus Siculus..o Keltima:" Bijahu obučeni vrlo upečatljivo.Kao ogrtač su nosili čudno prugasti materijal, koji je spojen kopčom visio sa ramena, kao da je kockama iscrtan." Iz mnogo detalja koji su se mijenjali, očito je jedno, a to je, da je ljubav koju su imali za Karo, još mnogo ranije Kelti jednostavno predali dolazećima..oni su ga prenijeli nama. I to je lijepo Živio karo ;)

  • LJEPOTICA 1 22.01.2021.

    Moj dragi Thome,kasniš!Ovi prekrasni modeli su već viđeni,svaki dizajner u svojoj kolekciji ima karirano,pepito...Pogledaj prije 12 godina Valentina,McQueena,Westwood...📡👠

Komentiraj...
Vidi sve komentare