To je to što me zanima!

Ma kakav seks... Novac i san ženama važniji od vrućih igrica

Gotovo 80 posto žena umjesto seksa izabralo bi novac, a više od 60 posto pripadnica ljepšeg spola dobar san više je na listi prioriteta nego li vruće igrice
Vidi originalni članak

Žene bi se radije odrekle seksa na tri mjeseca nego tehnologije, utvrdila je zajednička studija FleishmanHillarda i Hearst Magazina provedena na 4300 žena iz Velike Britanije, SAD-a, Brazila i Kine. Na listi prioriteta seks nije zauzeo visoko mjesto jer su pripadnicama ljepšeg spola važniji dobar san, novac i tehnologija. 

Oko 68 posto Britanki umjesto seksa izabralo bi spavanje, a isto bi napravilo 60 posto Amerikanki i 70 posto Kineskinja. Brazilke ne dijele isto mišljenje, pa bi tek 38 posto njih umjesto vrućih igrica u postelji izabralo dobar san, piše Daily Mail

Da im seks nije najvažniji potvrđuje i činjenica da bi 80 posto žena od seksa, moći i novca izabralo novac. Financijska sigurnost važna je za održavanje obitelji, a to je pripadnicama nježnijeg spola bitnije od vlastitih potreba. Ženama uspjehom smatraju obitelj, sreću i financijsku sigurnost, a ne luksuz, potvrdilo je istraživanje. 


Idi na 24sata

Komentari 232

  • Upala mozga 17.11.2014.

    Kad imas pare imas koju hoces a kad para nema... sexas onu kod kuce :)))))

  • malumunjena 17.11.2014.

    Procitala sam samo naslov i sve sto imam za reci je... bullshit. E pa tako mi moje duge kose ako bi ja radje spavala ili isla trosit novce nego guzvala plahte sa mojim dragim :)))

  • ojdimidojdimi 16.11.2014.

    e kad imaš love moš hebat i u kući i oko kuće..................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare