To je to što me zanima!

Mali emu, kozlić i guščić postali su nerazdvojni prijatelji s farme

Taz, Wiggle i Alfred su emu, guska i koza, a sprijateljili su se na farmi u Velikoj Britaniji te ubrzo postali nerazdvojni. Njihove početne životne poteškoće su ih zbližile i rezultirale posebnim prijateljstvom
Vidi originalni članak

Prijateljstvo ovog trojca započelo je kad su roditelji odbili odgajati emua Taza, pa su ga vlasnici farme morali ručno hraniti i brinuti se o njemu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dječak ima farmu životinja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

On se ubrzo sprijateljio s ostalim životinjama s farme, uključujući i kozlića Alfreda, koji je na svijet došao otprilike u isto vrijeme kao i emu. Uskoro se u to prijateljstvo umiješala i guščić po imenu Wiggle i od tada su te tri životinje nerazdvojne.

Caroline Le Bourgeois, kreativna direktorica Caenhill Country Country Centra u Velikoj Britaniji je izjavila: ‘Taz se izlegao u inkubatoru, a ovo ovdje je mali Alfred i nažalost njegova mama nije imala dovoljno mlijeka. Počeli smo ga hraniti i Alfred misli da smo mu roditelji, pa su ovo dvoje postali najbolji prijatelji jer provode cijelo vrijeme s nama kada ih hranimo'.

- Kao što vidite, ne prisiljavamo ih da budu ovdje, oni su tu jer im se sviđa društvo. Vrlo su bliski, provode dane igrajući se zajedno na poljima - dodala je.

Chris Franklin, koji sa suprugom Ellie vodi Caenhill Countryside Center, je rekao kako je lijepo vidjeti životinje da se zajedno igraju i da se vidi da se jako dobro slažu i imaju posebnu povezanost, piše Metro.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • barica59 17.06.2021.

    baš su prijatelji

  • ARMADA10 01.04.2021.

    Koja reklama mogli ste i slona stavit

  • t800 01.04.2021.

    Preslatki su bas su mi super!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare