To je to što me zanima!

Mama blizanaca iz Irske "bez greške" skopirala Beyonce

Sharon Kellaway iz Irske je uz pomoć svojeg šestogodišnje kćeri napravila kopiju fotografskog snimanja pjevačice Beyonce, na kojem je otkrila svijetu svoje blizance, i postala internet senzacija
Vidi originalni članak

Majka iz Corka u Irskoj, koja je kao i Beyonce (35), nedavno rodila blizance, odlučila je u svojem dvorištu napraviti fotografsko snimanje kakvo je nedavno napravila poznata pjevačica.

Za razliku od Beyonce, Sharonin fotograf nije bio poznati umjetnik, već njezina šestogodišnja kćer, odjeća u kojoj se fotografirala nije upravo izašla na modnoj pisti, a nije ni koristila poznatu vizažisticu.

Zamotana u ružičastu dekicu i s velom na glavi, fotografije Sharon i njezinih petomjesečnih blizanaca su brzo postale Internet senzacija. 

Sharon nije mogla odoljeti da ne napravi parodiju na fotografije koje je pjevačica nedavno objavila, za koje ona smatra da su nerealne.

- Pitam se koliko dugo je Beyonce pregledavala fotografije kako bi izabrala "one prave". Moje je fotografirala moja šestogodišnjakinja, bez kvalifikacija, i odradila lavovski posao - komentirala je na Facebooku.

O Beyoncenom snimanju i objavi pročitajte više ovdje

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Antares777 18.07.2017.

    Dobro joj je žena spustila..... svaka čast..... kao da je jedina rodila blizance i umjesto da se slika s djecom normalno ona glumi kombinaciju Madone i Botićelijeve venere..... previše se umišlja da je posebna....

  • _Jane_Doe 17.07.2017.

    Aaaa.. svaka joj čast 😂 😂

  • 17.07.2017.

    Ista hebote....svaka cast!Respect!🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare