To je to što me zanima!

Mama je najiskrenija pratnja u šopingu, a muževi najgora...

Ženama je omiljeni partner u šopingu najbolja prijateljica, a najgori muž ili dečko. Kod davanje objektivnog mišljenja, 70 posto njih najviše vjeruje svojoj majci
Vidi originalni članak

Više od 70 posto žena najviše će vjerovati svojoj majci po pitanju kako im pristaje odjeća, pokazala je studija britanskog trgovačkog lanca The Chimes na više od 2000 žena. Više od dvije trećine njih radije će pitati mamu nego svog partnera "izgleda li mi guza veliko u ovome", jer smatraju da će njihove bolje polovice to pitanje doživjeti kao trik i neiskreno odgovoriti, piše Daily Mail.

Više od 56 posto ispitanica vjeruje kako im partner povlađuje te je barem jednom rekao da im nešto dobro pristaje mada to iskreno ne misli. Majke su tako najbolji odabir za iskreno mišljenje, no ipak i nisu najbolja pratnja u šopingu, jer su sklone nametati svoje mišljenje.

Najbolju prijateljicu sa sobom će u šoping povesti više od 22 posto žena, dok je većina njih izglasala dečka ili muža kao najgoru pratnju u kupovini, izvijestili su istraživači.

- Žene najviše cijene mišljenje druge žene u šopingu, a znaju da im majke neće lagati o tome kako im nešto pristaje - rekla je glasnogovornica istraživanja, Donna Watson.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • DruunaNorthernstar 16.04.2013.

    Evo nešto za šopingoholičarke koje vole same iskopati super stvarčice po nevjerovatno jeftinim cijenama (bila prošli puta i oooduševljena sam!) SVAKE NEDJELJE u periodu od 10,00 do 14,00 sati Studio smijeha u svojim prostorijama (Vlaska 92, Zagreb) organizira BUVLJAK! Naglasak je na second hand i vintage predmetima svih vrsta i oblika no možete pronaći i pokoji čarobne uradak naših kreativaca. Odjeća, obuća, nakit, knjige, ploče, umjetnine i još koješta možete naći po fantastičnim iliti vrlo vrlo povoljnim cijenama! Ne budite lijeni ustati-neće vam biti žao ;) Evo link događaja i na faceu........https://www.facebook.com/events/509025095797276/

  • Filozof_1 09.04.2013.

    S mamo sam zadnji put bila u šopingu kad sam bila 3. osnovne i nikad više, nebo i zemlja smo u ukusima ... A najbolji pratilac mi je baš moj dragi-jedini je iskren jel mi nešto stoji ili ne ... :)

  • marijaterezija2 09.04.2013.

    Ja više vjerujem suprugu, uostalom naj važnije je da se njemu sviđam

Komentiraj...
Vidi sve komentare