To je to što me zanima!

Mama otkrila trik kako da tri pizze odjednom stanu u pećnicu

Ukoliko imate veliku obitelj, znate da jedna pizza neće biti dovoljna za sve. Jedna mama otkrila je svoj trik kako odjednom stavi tri smrznute pizze na jednu rešetku u pećnici
Vidi originalni članak

Trik koji je ova majka podijelila, u Facebook grupi Family Lockdown Tips&Ideas, funkcionira samo kada se radi o smrznutim pizzama, jer bi inače tijesto propalo kroz rešetke. 

POGLEDAJTE VIDEO (trikovi za dom):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odličan trik. Stavite tri pizze u pećnicu, sve na istu rešetku, tako što ćete ih prerezati na pola dok su još smrznute. Dok su smrznute lakše ćete ih razrezati i rasporediti po rešetki, a u pećnici će vam ostati mjesta ako želite još nešto ispeći u isto vrijeme. Savršene za one s velikim obiteljima kao što je moja - napisala je neimenovana majka uz svoju objavu u grupi.

Dodala je kako njezin trik radi samo sa smrznutim pizzama, a da ćete inače trebati upotrijebiti tepsiju, piše The Sun.

KAKO IH ČUVATI I KOMBINIRATI Veliki vodič kroz sireve: Ricotta je ukusna na tostu s medom, a u umake stavite gorgonzolu

Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli njezinu objavu i oduševili su se trikom. Većina je komentirala kako je trik zapravo vrlo jednostavan, ali da im prije nešto takvo nije palo na pamet.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • w 124 23.09.2020.

    Tripice je mogla i skuhati....

  • 22.09.2020.

    e moja ženo,jakog mi trika- ja bih pravila domaće u veličini velikih tepsija uključila pećnicu na pečenje vrućim zrakom stavilka 3 tepsije svaku na svoju vodilicu, i mijenjala im pozicije.Kad bi prva -gornja-dobila koricu išla je na dno, da dobije i donju koru, srednja na vrh, donja u sredinu i u roku par minuta sve 3 pečene, lijepe, hrskave i što je najbitnije sa domaćim tijestom i kući slagane ne smrznute

  • 21.09.2020.

    Ma kakvi smrznute, sama pravim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare