To je to što me zanima!

Masna kosa: 5 frizura koje spašavaju dan i video poziv

Bez obzira jesmo li kod kuće ili se vraćamo u užurbanu svakodnevicu, kosa ovih dana ima promjenjivi karakter, upravo radi promjene vremena, no spas za masne lasi ima, čak i bez pranja ili suhog šampona
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Visoki ili niski: Rep kao frizura koja ima niz kreativnih stilova

Neke frizure bolje su na masnoj kosi, jer je na taj način lakše zalizati one dijelove koji inače strše. Iako nije dobro često prati kosu, isto tako ne možemo okolo hodati s masnim pramenovima, stoga su neke frizure idealne za spašavanje dana ili neočekivanog video sastanka.

LIJEPE TUBICE Zašto 'padamo' na fora i lijep izgled kozmetičkih proizvoda?

Punđa je broj jedan kad je riječ o urednosti i frizurama koje mogu biti skladne i uredne. Bilo da je visoka ili niska, jednostavno ju je napraviti, dovoljno je par minuta te gumica ili ukosnica.

Ukosnice su ponekad opterećenje na kosi, naročito ako je ona friško oprana i sklizava, stoga je u kritičnim danima dovoljno dio pramenova ukrasiti nekom zanimljivom špangicom.

Zalizani rep također će izgledati elegantno i postojano, stoga vam za to ne treba ni lak za kosu. Može biti visoki, niski ili sa strane.

BITAN JE I TIP KOŽE Parfem treba birati po osjećaju, ali nekima ne paše zbog jačine

Traka kojom možemo zalizati kosu i prebaciti je prema iza vraća se u ljetne i proljetne modne trendove, a pasat će ako bojom ili stilom prati odjevnu kombinaciju. Alternativa je i rajf, a popularni su oni ukrašeni modeli s detaljima.

VIŠENAMJENSKE FORMULE Kozmetički proizvodi koji će vam uštedjeti vrijeme i novac

Uredna pletenica je najpraktičnija kad lasi ne izlaze na sve strane, a trebat će vam i tanka gumica. Pletenica ima raznih i sve su zanimljive i stylish.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Visoki ili niski: Rep kao frizura koja ima niz kreativnih stilova

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BabaYaga 20.05.2020.

    Ništa tako ne spašava frizuru kao pranje kose 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare