To je to što me zanima!

Metalik sezona: Kod zlatnih stylinga manje je uvijek više

Najbolje modno pravilo: Birajte jedan sjajan komad, najbolje što jednostavnijih krojeva, a one hrabrije neka cjelokupni blještavi dojam "smire" crnom bojom
Vidi originalni članak

Mnogi na prvi spomen svjetlucavog zlata na odjeći bježe od njega glavom bez obzira. No njegova moć zapravo se krije u detaljima. I to decentnim jer tanka je granica između kiča i dobrog ukusa i vrlo ju je lako prijeći. 

Tajna je u jednostavnosti - birajte samo jedan sjajan komad u kojem ćete zabljesnuti poput prave dive, najbolje “basic” krojeva, osobito kad je riječ o dnevnim kombinacijama. To može biti, npr., samo komad nakita ili salonke. Birate li pozlaćenu suknju, uparite je s ultrapopularnom čipkom ili običnim T-shirtom, a metalik majica ili bluza savršeno će pristajati na poderane “boyfriend” traperice. 

Dakle, najbitnije je ne pretjerivati u ostatku stylinga jer ovdje vrijedi pravilo “manje je više”. To pravilo primijenite i na make-up. One malo hrabrije neka slobodno biraju napadni metalik, ali u paru s crnom koja će “smiriti” cjelokupni blještavi dojam. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ilmare 14.04.2015.

    Samo u zbilja posebnim prilikama. Za večer ,novogodišmji ples i sl... U drugim prilikama bi djelovalo kao kič...

  • Aqamarinne 14.04.2015.

    Srebrni i zlatni komadi odjeće i kombinacije toga sa drugim lijepim bojama (naročito volim sve nijanse plave i srebrno) su moj zaštitini znak :)

  • muskarac 13.04.2015.

    ne ne ne i NE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare