To je to što me zanima!

Mia Kovačić nam je otkrila omiljena mjesta u Zagrebu

Vikende rezervira za boravak u prirodi pa, iako nije ljubiteljica piknika, Maksimir za šetnje, tj. Sljeme za trčanje omiljene su Mijine lokacije, voli se i voziti uspinjačom
Vidi originalni članak

Kad se na male ekrane vratio reality show “Farma”, gledatelje je razveselila voditeljica Mia Kovačić koja je zbog posla dio svakodnevice preselila u svijet bez struje,vode, grijanja - odnosno u okolinu lišenu blagodati modernog života.

- Volim popit čaj ili sok u centru Zagrebu, a najdraža su mi jutra na terasama kafića Dežmanova prolaza - kaže Mia koja se nije odrekla omiljenog kvartovskog kafića ili kave u vrtu svog doma. 

- Volim kad je atmosfera što privatnija, bez velike gužve, da mogu u miru popričati s prijateljicama - objasnila je voditeljica koja se ne odriče obilazaka zagrebačkih restorana. 

Kao prava gurmanica s godinama je odabrala desetak omiljenih adresa.

- Obožavam japansku kuhinju pa ćete me često zateći u zagrebačkom japanskom restoranu, a talijansku kuhinju konzumiram u Teslinoj u jednom intimnom restorančiću baš po mojem ukusu - objašnjava Zagrepčanka koja će najradije zaplesati na nekim otvorenim mjestima u svojem gradu, poput klubova na Jarunu ili Šalati, a koncerte u Lisinskom također rijetko zaobilazi. 

- Gornji grad mi je prekrasan, uspinjača, pogled na cijeli Zagreb. Ovog ljeta su se otvorila i prekrasna dvorišta koja sam često posjećivala. Tamo je i jedna lijepa galerijica u kojoj volim otići na piće i pojesti kolač od mrkve.

Vikende Mia rezervira za boravak u prirodi pa iako nije ljubiteljica piknika, Maksimir za šetnje, tj. Sljeme za trčanje omiljene su Mijine lokacije. A kad je raspoložena za avanturu u centru grada, zaputit će se prema zagrebačkoj uspinjači, koja joj je omiljeni simbol Zagreba. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • C O M O D O R E 22.09.2015.

    sad mogu mirno otic spavat

  • svanuće 19.09.2015.

    Dobro je da smo i ovo sve doznali.

  • vilim 18.09.2015.

    Mia moje omiljeno mjesto je klitić, točnije prst na klitiću !!..

Komentiraj...
Vidi sve komentare