To je to što me zanima!

Mikser ispod božićnog bora postaje okidač za svađe

Dar koji ženi poručuje da nije savršena ili da bi trebala više kuhati i čistiti minsko je polje koje može ozbiljno ugroziti stabilnost vaše veze
Vidi originalni članak

Božićno darivanje neočekivana je zamka za ljubavni život. Bez obzira koliko se dobro poznavali, jedanput ćete sigurno dobiti dar koji ne želite ni u najgoroj noćnoj mori. Jači spol skloniji je kupnji neprikladnih darova, potvrdila su istraživanja i u SAD-u i Velikoj Britaniji. Žene također znaju zastraniti, ali više razmišljaju i više im je stalo do onoga što daruju. Budući da one češće kupuju darove, unose i više emocija u odabir.
Zato zauzvrat očekuju barem dio truda koji su same unijele. I bez ozbira koliko im trebalo neko kuhinjsko pomagalo, to nikako ne očekuju niti žele za Božić. Mikser, sjekač povrća, krpe za prozore, krema protiv bora, plastična operacija, odjeća veličine XL ili baterija za mobitel ne samo da šalju potpuno pogrešnu poruku nego pokazuju nezainteresiranost i nepoštovanje. Zato uvijek nastojte imati na umu da dar kupujete ženi svog života, a ne osobnoj kućnoj pomoćnici.

FLASTERI ZA HRKANJE: Nikad, ali baš nikad supruzi ili djevojci nemojte kupovati dar koji sugerira da nije savršena. Zato zaboravite na CD-e za vježbanje, odstranjivač dlaka iz nosa, knjige za samopomoć, dijetne čokoladice ili flastere protiv hrkanja.

PRIVATNA KUHARICA: Kuhinjsko posuđe i pomagala ne kupujte ni u ludilu, osim ako ih vaša partnerica sama ne zatraži. Pri tome budite sigurni kako je to nešto što želi pod božićnim drvcem i da nije mislila da će to biti dar iznenađenja jednog običnog dana.

STARICA ILI DJEVOJKA: Tablete protiv bolova i preparate za održavanje higijene svih vrsta svakako izbjegavajte. Takvi darovi ženama poručuju kako ne izgledaju dobro, ne mirišu dobro i da su stare. A to je ono što ne žele doživjeti od svog muškarca.

ZABRANJENI BROJ (XL)
: Želite li je iznenaditi odjećom, a niste sigurni koji konfekcijski broj nosi, izaberite manji broj. Idealno je birati odjeću univerzalnih veličina, odnosno modne dodatke poput kapa, šalova, marama i ogrtača jer time nikako ne možete pogriješiti.

SEKSI ODBIJANJE: Odlučite li se darovati rublje, prethodno proučite njenu ladicu jer je to pothvat visokog rizika. Ne kupujte joj seksi rublje samo zato što vi to želite i ako ona nema ništa slično u ladici. To poručuje da niste zadovoljni njome.

POŽELJNI DAROVI: Vrlo siguran izbor su knjige i CD-i, parfemi, nakit, mirišljave soli i kupke kao i čokoladne bombonjere. Slike i ukrasi su vrlo škakljivi, osim ako niste potpuno sigurni u partneričin stil. Usisavači i “praško” su prvi korak do rastave.

OMILJENO ŠTIVO: Godišnja pretplata na omiljene novine odličan je božićni dar. Samo morate biti sigurni u to što vaša partnerica voli. To će je sigurno oduševjeti kao i kartica za kino, ako je ljubitelj filmova, a na koju možete uplatiti novac.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gerhard 01.01.2010.

    Moja se žena obradovala espresso aparatu kao da je dobila milijune na lotu! Bila sretna k\'o nova godina.

  • annette 24.12.2009.

    pa dobar toster ili multipraktik je pod mojim borom dobrodošao uvijek

  • Siljota 23.12.2009.

    Taj ko vjeruje u ove idiotarije je glup ko k...

Komentiraj...
Vidi sve komentare